Darko Lazić: Nemili događaj u Švajcarskoj

Darko Lazić: Nemili događaj u Švajcarskoj

Autor: | 11/11/2013

0


Darko Lazić dobio je zabranu da ubuduće nastupa u Cirihu, tačnije u diskoteci "Pink No. 1". Vlasnik tog kluba Pero Ćutković tvrdi da ga je pevač preksinoć po drugi put izradio za gostovanje i da nije ispoštovao zakazan termin, te da je, kad je trebalo da se pojavi na ugovorenoj svirki, otišao da peva u obližnjoj diskoteci "Elit".
On se tim povodom oglasio i na Fejsbuku:
- Diskoteka 'Pink No. 1' objavljuje Darku Laziću večitu zabranu nastupa!
Postavio je i fotografiju iz konkurentskog kluba na kojoj se vidi mladi pevač na sceni i komentarisao je s prijateljima na društvenoj mreži.
- Nije se uopšte pojavio, magarac. Čak pusti slike u javnost da je pevao u drugom klubu. Estradna bagra.
Novinari su pozvali Ćutkovića, ali nije odgovorio na pozive i poruke. Međutim, Darko sve demantuje i naglašava da se video s Perom u diskoteci i da mu je ovaj u poslednji čas rekao da ima problema sa inspekcijom jer nema radnu dozvolu.
- Sve je izmislio! Mi smo preksinoć bili u diskoteci, moj klavijaturista je postavio klavijaturu i održali smo probu. Bili smo tamo s gazdom i on nam je rekao da ima problema sa inspekcijom i da nema radnu dozvolu. Pitao sam ga: 'Da li si ti, čoveče, normalan, što mi sad to kažeš?' On se tamo nešto pravdao i zamuckivao, kao da li da rizikujemo ili ne. Ne mogu da verujem da može tako nešto da piše i priča. Diskoteka mu je propala pre 100 godina. Posle toga sam privatno otišao u klub 'Elit' i otpevao dve pesme jer su me ljudi zamolili - naglašava Lazić.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin