Jovana i Željko Joksimović: Prinova kao kruna ljubavi

Jovana i Željko Joksimović: Prinova kao kruna ljubavi

Autor: | 08/11/2013

0


Jedan od najpopularnijih kompozitora i pevača u regionu Željko Joksimović i njegova supruga Jovana Joksimović, voditeljka televizije "Pink", očekuju prinovu. Vest da će postati roditelji u aprilu naredne godine veoma ih je obradovala, kao i njihove porodice i prijatelje. Porodica Joksimović biće bogatija za jednog člana za šest meseci. S obzirom na to da Željko već ima roditeljsko iskustvo, jer iz prvog braka ima osamnaestogodišnju kćerku Minu, Jovani će svakako biti lakše da se uz suprugovu pomoć snađe u novoj ulozi.
- Posao voditelja i urednika "Jutarnjeg programa" na televiziji "Pink" poznata Beograđanka obavljaće sve dok se bude dobro osećala i do trenutka dokle joj to bude prijalo, i svakako će se truditi da uživa u trudničkim danima - piše u saopštenju javnosti produkcijske kuće „Minakord“, koja je vlasništvo Željka Joksimovića.
Popularni bračni par srećnu vest obelodanio je tokom boravka na Crnogorskom primorju gde je u luksuznom hotelu "Maestral“ Željko održao fantastičan koncert. Jovana, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, pravila je društvo svom suprugu. Buduća majka blistala je od sreće u društvu prijateljica, uživajući u brojnim hitovima i odličnoj interpretaciji njenog muža.
Kada su se pre šest godina upoznali i započeli romansu, svaki pokret šarmantnog kantautora i zanosne televizijske zvezde izazivao je veliku pažnju javnosti. Romantični period zabavljanja krunisali su u januaru prošle godine bajkovitim venčanjem na Maldivima, čije su fotografije ustupili našem magazinu. Egzotičnu obalu Indijskog okeana par je odabrao iz više razloga, a na donošenje odluke da zaplove u bračne vode daleko od rodne zemlje presudno je uticala njihova želja da sudbonosno "da" izgovore u intimnoj atmosferi daleko od radoznalih pogleda i medijske pažnje, koja je neminovni deo njihove svakodnevice.
- Maldivi su prva destinacija na koju smo išli zajedno na odmor. Tada smo se predivno proveli i poželeli da to bude mesto na kome ćemo se venčati - rekao je Željko u ekskluzivnom intervjuu za „Hello!“, prvom posle razmene bračnih zaveta.
Porodica Joksimović je sjajan primer skladnog odnosa koji se bazira na uzajamnom poverenju i poštovanju. S obzirom na to da su oboje uspešni i ostvareni na profesionalnom planu, logičan korak bio je dete koje su priželjkivali.
- Kao i svaka zdrava porodica, sasvim je normalno da planiramo prinovu - rekao je uspešni kompozitor i pevač pre godinu dana, a nedavno se osvrnuo i na odgajanje kćerke Mine.
- Posao roditelja je odgovoran bez obzira na godine deteta. To je najvažniji posao na svetu.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti