Džesika Simpson: U potrazi za savršenom destinacijom za venčanje

Džesika Simpson: U potrazi za savršenom destinacijom za venčanje

Autor: | 07/11/2013

0

Džesika Simpson pred teškom je odlukom: popularna pevačica ne može da pronađe destinaciju na kojoj će izgovoriti sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Eriku Džonsonu. Iako se nedavno poverila prijateljima da će venčanje biti na italijanskom ostrvu Kapri, Džesika je ipak promenila mišljenje jer misli da će biti jednostavnije ako svadba bude na Havajima, odnosno bliže njihovom domu u Los Anđelesu.
- Džesika i Erik imaju dva posebna mesta koja bi volela da posete: Havaje i Kapri. Razgovarali su o tome da dovedu svoje najbliže prijatelje i članove porodice na malo, intimno venčanje i nakon toga da odu na medeni mesec. Još uvek su u dilemi - rekao je izvor za magazin "Life & Style".
Slavni par, koji imaju 17-mesečnu kćerku Maksvel i četvoromesečnog sina Ejsa Knuta, nedavno su posetili Kapri i obišli raskošne Avgustove vrtove, te i dalje razmišljaju o tome da se venčaju na toj lokaciji.
- Verovatno bi pozvali samo 75 do 100 zvanica. Džesika ne želi da dođe više gostiju jer želi da budu prisutni samo bliski prijatelji i članovi porodice, samo oni sa kojima je u redovnom kontaktu.
Džesika i Erik prvobitno je trebalo da se venčaju na plaži na Havajima tokom božićnih praznika 2012. godine, ali su odložili svadbu po drugi put kada je Džesika ponovo zatrudnela.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin