Tajna ponovnog rasta kose

Tajna ponovnog rasta kose

Autor: | 06/11/2013

0


Do sada, kozmetički proizvodi su mogli samo da uspore opadanje kose, a danas Vichy ide korak napred i sa linijom proizvoda Dercos Neogenic obezbeđuje veću gustinu kose. Dercos Neogenic ampule zajedno sa novim Dercos Neogenic šamponom Vašoj kosi vraćaju snagu, gustinu i volumen.

Lepa kosa je odraz mladosti i zdravlja i zato je opadanje kose često uzrok za slabljenje samopouzdanja i ima moćan psihološki uticaj. Opadanje kose je problem koji pogađa mnoge muškarce, a uprkos opštem verovanju, pogađa i mnoge žene. Na alopeciju utiču brojni unutrašnji faktori, ishrana, hormoni i genetske predispozicije, ali i godišnja doba utiču na povećano opadanje kose posebno tokom jeseni i proleća.

DERCOS NEOGENIC AMPULE

Dercos Neogenic je jedinstven tretman koji sa patentiranim molekulom Stemoxydinom pospešuje funkciju matičnih ćelija koje su izvor rasta nove kose. Matične ćelije imaju jedinstvenu moć obnavljanja tokom celog života i moć aktivacije folikula dlaka kose u latentnoj fazi. Istraživanja su pokazala da sa upotrebom proizvoda Dercos Neogenic za 90 dana izraste 1.700 novih vlasi kose*.

DERCOS NEOGENIC ŠAMPON
Zajedno sa tretmanom Dercos Neogenic u obnovi gustine kose Vam pomaže i novi šampon Dercos Neogenic sa molekulom Stemoxydinom i tehnologijom Pro-densifying. Šampon deluje na 5 faktora gustine kose: volumen, snagu, čvrstinu, građu i gustinu kose.

PRIVLAČNE NAGRADE U PROGRAMU VERNOSTI
Pridružite se Neogenic programu vernosti u kome Vichy sa Vama deli savete za upotrebu i iskustva zadovoljnih korisnika ali i nagrađuje lojalnost sa gratis 14-odnevnim Dercos Neogenic tretmanom koji dobijate posle dva meseca upotrebe proizvoda.

* Kliničko testiranje kod primene placeba na 101 osobi-prosečna vrednost na vlasištu na kojem je dijagnostikovana alopecija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vichy

Najnovije vesti