Dajana Jakšić: Proslava rođendana do ranih jutarnjih sati

Dajana Jakšić: Proslava rođendana do ranih jutarnjih sati

Autor: | 06/11/2013

0


U društvu brojnih poznatih ličnosti sa naše estradne scene, u restoranu „Tamburaško gnezdo“ u Zemunu, pevačica Dajana Jakšić proslavila je dvadeset peti rođendan. Na zabavi, koju joj je upriličio suprug, producent „Grand produkcije“ Žika Jakšić, folk zvezda je pozvala sve pevače i muzičare sa kojima se i privatno druži. Slavljenica je bila dobro raspoložena, a te večeri je ponela crnu usku haljinu. Na Dajaninu rođendansku žurku među prvima je stigla Zorica Brunclik, u društvu supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Njima su se pridružili folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja, Snežana Đurišić i Ilda Šaulić. Dobru zabavu nije propustio ni Saša Popović i njegova lepša polovina Suzana.
Žurka je počela oko dvadeset dva časa, a slavilo se do jutra. Za dobro raspoloženje bile su zadužene mlade „Zvezde Granda“, Aleksandra Bursać i Dragi Domić. Pored slavljenice, koja se celo veče brinula da li se njeni gosti dobro provode, najveselije su bile Lepa Brena i Ceca Ražnatović. Iako je dobila pregršt poklona, Dajana je izjavila da joj je najlepši dar to što je uspela da na svoj dan okupi sve drage ljude koji joj mnogo znače u životu.
- Divno sam se provela. Ovo je bio moj najlepši rođendan u životu, zaista sam uživala, i posle zabave presrećna otišla kući - kaže za „Hello!“ Dajana Jakšić.

Piše: Jelena Popović, Life Content
Foto: „Grand“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti