Novi Imlek proizvodi sa dodatkom surutke: Family mleko i jogurt

Novi Imlek proizvodi sa dodatkom surutke: Family mleko i jogurt

Autor: | 05/11/2013

0

Zdrave navike i zdrav način ishrane i života u svetu su već duže vreme u centru pažnje. Ove teme postale su popularne i na našim prostorima i sve veći broj ljudi teži da umesto uz pomoć raznih dijeta, svoju figuru i dobro zdravlje održi redovnom fizičkom aktivnošću i pravilnom ishranom. Zbog toga je kompanija Imlek, osluškujući potrebe svojih potrošača, ponudila nove proizvode, mleko i jogurt sa dodatkom surutke, u okviru brenda Family.
Surutka je nutritivno izuzetno vredna namirnica, jer sadrži minerale, vitamine i protein, a pri tom, nema puno kalorija. Ona organizmu obezbeđuje visok nivo energije i brz oporavak posle napora. Najvrednija komponenta surutke su svakako njeni proteini. Sa tom činjenicom su najviše upoznati sportisti i fizički aktivnije osobe, jer proteini surutke obezbeđuju organizmu visok nivo energije, ubrzavaju sintezu mišićnih proteina, a samim tim i rast mišića, kao i njihov brz oporavak posle napora.
U kombinaciji sa Imlekovim mlekom i jogurtom najvišeg kvaliteta predstavlja savršen i ukusan deo zdravog obroka.
Family mleko i jogurt sa dodatkom surutke namenjeni su svima koji vode računa o ishrani i zdravlju, a u odličnom ukusu ovih proizvoda sigurno će uživati cela porodica, od najmlađih do najstarijih članova.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Imlek