Džek Nikolson: Otkriveni detalji iz burne emotivne prošlosti

Džek Nikolson: Otkriveni detalji iz burne emotivne prošlosti

Autor: | 30/10/2013

0

Džek Nikoson imao je tajnu romansu sa Meril Strip tokom osamdesetih, tvrdi autor glumčeve biografije Mark Eliot. U nedavno objavljenoj knjizi koja nosi naslov "Nikolson", otkriveni su detalji o burnoj emotivnoj prošlosti legendarne filmske zvezde, i romansama sa brojnim ženama, uključujući i trostruku "oskarovku" Meril.
Prema podacima iznesenim u bigrafiji, Džek i Meril upoznali su se na snimanju filma "Heartburn" 1985. godine, koje se završilo tako što je glumica izbacila Džeka iz svoje hotelske sobe i zaklela se da više nikada neće snimati film sa njim zbog njegove "nemilosrdne otvorene seksualnosti", ali je te glasine potom demantovala. Posle dve godine, ponovo su se našli zajedno na filmskom setu, snimajući dramu "Ironweed", kada je Meril promenila mišljenje o svom kolegi. Autor biografije tvrdi da su njih dvoje često tokom snimanja imali seksualne odnose, i pored toga što je Džek tada održavao i romanse sa glumicama Anđelikom Hjuston i Veronikom Kartrajt.
- Čim je počelo snimanje filma, pojavile su se glasine da se nešto dešava između Džeka i njegove partnerke u filmu Meril Strip. Pričalo se da su se zbližili, ali su oboje to demantovali. Džek je bio u problemu jer se tada aktivno, mada tajno, viđao sa Veronikom Kartrajt. Međutim, kada je počelo snimanje filma "Ironweed", svi na setu i oni koju su čuli za to, nisu razgovarali o scenariju, režiji ili scenskom dizajnu, već o Džek i Meril - navodi se u knjizi.
Meril, koja je već 35 godina u braku sa Donom Gamerom, i danas je blizak prijatelj sa Džekom.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti