Kim Kardašijan: Rođendansko slavlje u Las Vegasu

Kim Kardašijan: Rođendansko slavlje u Las Vegasu

Autor: | 29/10/2013

0

Kim Kardašijan proslavila je tokom proteklog vikenda svoj 33. rođendan u Las Vegasu. Rijaliti zvezda, koja je 21. oktobra napunila 33 godine, najlepši rođendanski poklon dobila je od svog dečka Kanjea Vesta, koji ju je tog dana zaprosio, a nakon što su se strasti oko veridbe stišale, ona je sa porodicom i prijateljima napravila veliku žurku. U jednom luksuznom klubu u "gradu greha" Kim se pojavila u beloj haljini sa korsetom u kojoj je ponosno pokazala svoju figuru nakon porođaja.
Među zvanicama su bili njen verenik, mama Kris Džener, sestre Kloi i Kortni, zet Skot Disik i njen najbolji prijatelj Džonatan Čeban, a kasnije je na Instagramu objavila fotografije sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su glumica Naja Rivera i urednica italijanskog "Voga" Franka Sozani, sa kojom Kanje trenutno radi na jednom umetničkom projektu.
Pre početka žurke, Kim je na crvenom tepihu pozirala fotografima, kojima je tom prilikom otkrila da planira da uzme prezime budućeg supruga, te da će se nakon venčanja predstavljati kao Kim Kardašijan Vest.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin