Miranda Ker i Orlando Blum se razvode

Miranda Ker i Orlando Blum se razvode

Autor: | 25/10/2013

0

Glumac Orlando Blum (36) i manekenka Miranda Ker (30) objavili su da se razvode nakon tri godine braka. Portparol slavnog para potvrdio je ove vesti za "E! News".
- Orlando Blum i Miranda Ker objavili su da su u protekla tri meseca rastavljeni, ali u prijateljskim odnosima. Nakon što su zajedno proveli šest godina, nedavno su odlučili da razlaz i formalizuju. Uprkos tome što je njihovom braku došao kraj, i dalje se vole, poštuju i podržavaju, kao roditelji njihovog sina i kao porodica - navodi se u saopštenju.
Britanski glumac i australijski "Viktorijin anđeo" počeli su da se zabavljaju 2007. godine, da bi se tri godine kasnije i venčali. U januaru 2011. godine dobili su sina Flina. Poslednji put su viđeni zajedno početkom ovog meseca, a njihovo poslednje zvanično pojavljivanje u javnosti bilo je na otvaranju Blumove predstave "Romeo i Julija" na Brodveju 19. septembra.
Vesti o razvodu šokirale su javnost, s obzirom na to da je Miranda hvalila svog supruga u nedavnom intervjuu za novo izdanje magazina "Cosmopolitan", iako se sada zna da već nekoliko meseci ne žive zajedno. Još uvek nisu poznati razlozi za razvod.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti