Tori Speling: U finansijskim problemima

Tori Speling: U finansijskim problemima

Autor: | 24/10/2013

0

Tori Speling i njen suprug Din MekDermot moraće da se naviknu na skromniji način života pošto su objavili da se suočavaju sa finansijskim problemima. Din, koji sa Tori ima četvoro dece, šestogodišnjeg Lijama, petogodišnju Stelu, dvogodišnju Heti i 14-mesečnog Fina, planirao je da se podvrgne vasektomiji, ali ga je njihov poslovni menadžer upozorio da je taj zahvat previše skup za njihov budžet.
- Trenutno nemamo seriju koja se emituje, pa moramo da kontrolišemo koliko trošimo, kao i svi ostali koji nemaju stalno zaposlenje - otkrila je zvezda serije "Beverli hils 90210", koja trenutno iznajmljuje skromni dom u Los Anđelesu.
Ona je od svog oca, televizijskog producenta Arona Spelinga koji je preminuo 2006. godine, navodno nasledila samo 800.000 dolara. Glumica je nedavno bila primorana da proda svoju kuću za znatno nižu cenu od njene vrednosti, zbog nagomilanih bolničkih računa za komplikacije tokom četvrte trudnoće. O finansijskim problemima pisala je i u svojim memoarima, "Spelling It Like It Is", istakavši da su se "okolnosti u njenoj porodici promenile". Ipak, Tori se nada da će se njena finansijska situacija promeniti kada počne emitovanje njenog novog rijalitija, "Tori & Dean: Cabin Fever" narednog proleća, a potpisala je ugovor i za angažman u seriji "Mysteri Girl", u kojoj će glumiti uz blisku prijateljicu i koleginicu iz serije "Beverli hils", Dženi Gart.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin