Saša Kovačević: Novo životno poglavlje

Saša Kovačević: Novo životno poglavlje

Autor: | 24/10/2013

0

Pevač Saša Kovačević nedavno se uselio u novi stan u novobeogradskom naselju "West 65", gde će ubuduće živeti sa njegovom devojkom, Jovanom Jocić, i sa bratom, kompozitorom Radetom Kovačevićem, koji se posle četiri godine rastao od pevačice Milice Todorović. Ukućani su veoma uzbuđeni zbog novog životnog prostora, a braća su se potrudila da u svom novom domu naprave i muzički atelje, što će im znatno olakšati posao.
- Uselili smo se pre nešto manje od mesec dana i sada zaista uživamo. Stan još nije potpuno sređen, ostalo nam je da kupimo još neke sitnice, a taj posao uglavnom obavljamo moj brat i ja pošto imamo projekat po kome to radimo. Kada se dvoumimo, tu je Jovana da mi pomogne. Lepo funkcionišemo zajedno jer nas troje smo i ranije često zajedno provodili vreme, tako da sve ovo nije velika promena - kaže Saša.
- Pošto smo Rade i ja odrasli u Zemunu i dalje taj deo grada smatramo svojim krajem i svakodnevno odlazimo u roditeljski dom, a blizina sadašnjeg stana našem starom naselju bila je presudna prilikom izbora lokacije - iskren je Kovačević koji će uskoro obradovati publiku svojom novom pesmom "Nothing but the Faith", njegovim prvim singlom na engleskom jeziku, koji je uradio u saradnji sa Bojanom Dugićem.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin