Rene Zelveger želi da usvoji dete

Rene Zelveger želi da usvoji dete

Autor: | 23/10/2013

0

Rene Zelveger (44) planira da zasnuje porodicu, te je svojim prijateljima rekla da razmišlja o tome da usvoji dete sa svojim dečkom Dojlom Bramhalom II, sa kojim je u vezi skoro godinu dana. Prema pisanju portala "RadarOnline", slavna glumica smatra da su male šanse da postane majka prirodnim putem, ali ne želi da je to spreči da zasnuje porodicu.
- Ona zna da je verovatno propustila šansu da zatrudni i rodi dete. Ona se trudi da ostane pozitivna, svesna je da sa 44 godine nije prestara da bude majka. To će se samo desiti malo drugačije nego što je mislila - rekao je izvor blizak glumici, te dodao:
- Tužna je što još uvek nema porodicu. Zaista je mislila da će do sada biti udata i imati decu negde na selu.
Da bi ostvarila svoje namere, Rene se trudi da se angažuje na što manje projekata kako bi imala dovoljno slobodnog vremena, zbog čega još nije potvrdila da li će prihvatiti ulogu u trećem delu filma o Bridžit Džons.
Glumica već skoro godinu dana izlazi sa Dojlom, kojeg poznaje još od devedesetih kada su zajedno studirali u Teksasu. Gitarista koji je sarađivao sa Erikom Kleptonom, ima kćerku Indiju iz prethodnog braka. Sa druge strane, Rene je izlazila sa brojnim slavnim ličnostima, uključujući i Džima Kerija, za kojeg je bila verena, rokera Džeka Vajta, glumca Bredlija Kupera, a iza sebe ima i kratak brak sa kantri pevačem Kenijem Česnijem.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: rene zelveger