Si Lo Grinu preti zatvorska kazna od četiri godine

Si Lo Grinu preti zatvorska kazna od četiri godine

Autor: | 22/10/2013

0

Soul pevač i sudija šoua "The Voice" Si Lo Green (39) optužen je da je jednoj ženi sipao ekstazi u piće dok su večerali, pre nego što je imao seksualne odnose sa njom, zbog čega mu preti zatvorska kazna od četiri godine. Protiv dobitnika Gremi nagrade, čije je pravo ime Tomas DeKarlo Kalavej, podneta je prijava za snabdevanje ilegalnim supstancama. Pred sudom u Los Anđelesu, Grin je izjavio da nije kriv, a ukoliko bude osuđen, preti mu zatvorska kazna u trajanju od četiri godine.
U optužnici se navodi da je pevač stavio ekstazi u piće 33-godišnje žene dok su večerali u jednom restoranu u Los Anđelesu u julu 2012. godine. Žena je navela da nije znala da joj je on dao drogu, a nakon večere otišli su u njenu hotelsku sobu.
Protiv pevača bila je najpre podneta prijava za seksualni napad, ali je tužilac odustao od podnošenja optužnice jer nije bilo doboljno dokaza.
Grinov advokat izjavio je da njegov klijent neće komentarisati optužbe u medijima, već će svoju odbranu izneti na sudu. Mediji pišu i da je pevač platio kauciju u iznosu od 30.000 dolara, a naredno ročište zakazano je za 20. novembar.
Si Lo Grin najpoznatiji je po hitu "Forget You" iz 2010. godine, i kao polovina muzičkog dvojca "Gnarls Barkley" i pesmi "Crazy", koja je osvajala top liste 2006, a poznat je i kao jedan od sudija u muzičkom rijalitiju "The Voice".

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još