Šer: Slava mi je uništila privatni život

Šer: Slava mi je uništila privatni život

Autor: | 18/10/2013

0

Iako voli svoj posao, slavna pevačica Šer izjavila je da je žrtvovala mnogo toga zbog svoje karijere. Šezdesetsedmogodišnja zvezda u jednom intervjuu rekla je da je izgubila svoj društveni život zbog slave i popularnosti.
- Ne sećam se kada sam poslednji put izašla. Nisam srećna. Volim svoj posao i kreativnost, ali i svoju slobodu. Ipak, to je jedna stvar koju sam izgubila - kaže Šer u razgovoru za "Daily Mirror", te dodaje:
- Volela bih da odem u muzej i da gledam izložbe. To je jedno od mojih omiljenih mesta, ali ja to jednostavno ne mogu, Živela sam u Londonu u dva navrata i uživala sam u šetnjama gradom. Ali više ne. Teško mi je da se maskiram jer su me ljudi videli sa svim bojama kose i u svim mogućim stilovima. Takođe, sada svi imaju telefone sa fotoaparatima.
Šer ima dvoje dece: sina Čeza, koji je rođen kao devojčica ali je 2010. godine imao operaciju promene pola, a kojeg je dobila u braku sa pokojnim Sonijem Bonom, i sina Ilajdžu sa bivšim suprugom Gregom Almanom. Pevačica se sada nada da će joj se uskoro ispuniti višegodišnji san i da će postati baka.

Izvor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin