Ceca Ražnatović: Nataša Kovačević je primer svima nama

Ceca Ražnatović: Nataša Kovačević je primer svima nama

Autor: | 18/10/2013

0

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obećala je da će posetiti Natašu Kovačević koja je izjavila da joj Cecine pesme pomažu da brže ozdravi. Košarkašica Đera i srpska reprezentativka Nataša Kovačević povređena kada je autobus njenog kluba Đer sleteo sa puta, a lekari su morali da joj amputiraju nogu.
Košarkašica Nataša Kovačević nedavno je izjavila da joj Cecine pesme pomažu da što pre ozdravi, a Ceca za nju ima samo reči hvale.
- Ona je primer svima nama. Ona je za mene devojka snaga, vera, hrabrost. Treba da bude simbol svim ljudima - smatra Ceca i dodaje da će prvom sledećom prilikom posetiti Natašu.

U zadimnjenom noćnom klubu i sa mnogo statista, Ceca je snimala spot za pesmu "Turbulentno". Nakon pesme "Da raskinem sa njom", Ceca se na ovaj korak odlučila samo zbog svojih fanova.

- Publika je izglasala da za ovu pesmu uradim spot. Najviše sam želja dobila za tu pesmu - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluziv".
Ceo spot je bio ideja Miloša Nadaždina, a na pitanje da čime bi pevačica mogla da obeleži ovaj spot, Ceca je odgovorila u šali:
- Mogu da se bacim sa 25. sprata... Šalim se, naravno, ne mogu zbog svojih obožavalaca i dece i porodice.
Podsetimo da će Ceca 21. i 22. novembra održati koncerte u Novom Sadu gde će nastaviti sa promocijom novih pesama.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin