Tamara Eklston: Fit trudnica na izložbi u Londonu

Tamara Eklston: Fit trudnica na izložbi u Londonu

Autor: | 17/10/2013

0

U četvrtom mesecu trudnoće, Tamara Eklston (29) i dalje se trudi da sakrije svoj trudnički stomačić. Slavna naslednica, koja je prošlog meseca potvrdila da čeka svoju prvu bebu, pojavila se juče na jednoj izložbi u Londonu u društvu prijatelja.
Tamara je uspela da privuče sve poglede u crnoj majici dugih rukava i dubokoj crno-beloj suknji, a na osnovu njenog izgleda niko ne bi mogao ni da pretpostavi da je samo nekoliko meseci deli od porođaja. Trudnoća ne ometa kćerku Bernija Eklstona ni da uživa u svom uzbudljivom društvenom životu, pošto je dva dana ranije viđena na večeri sa suprugom Džejom Ratlendom u jednom ekskluzivnom restoranu u britanskoj prestonici.
- Tako sam srećna. Nikada nisam mogla ni da zamislim da će se sve desiti tako brzo. Džej obožava decu i veoma sam uzbuđena zbog novog poglavlja u našoj vezi - rekla je Tamara kada je objavljivala trudnoću, dok je njen suprug, za kojeg se udala pre pet meseci na raskošnoj ceremoniji u Francuskoj, dodao:
- Ovo je bila sjajna godina, u kojoj sam upoznao i oženio svoju prelepu suprugu. Sada očekujemo naše prvo dete i radujemo se narednom koraku u našoj zajedničkoj budućnosti.

Izvor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Tamara Eklston