Bred Pit i Anđelina Džoli: Predbračni ugovor vredan 320 miliona dolara

Bred Pit i Anđelina Džoli: Predbračni ugovor vredan 320 miliona dolara

Autor: | 16/10/2013

0


Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali su predbračni ugovor vredan 380 miliona dolara. Par koji ima šestoro dece planira da se venča uoči Božića.
U ugovoru koji ima čak 101 stranicu navodi se da će Bred u slučaju razvoda zadržati celo svoje bogatstvo od 175 miliona dolara, dok će Anđelina zadržati 145 miliona, koje je zaradila.

Ako pođu odvojenim putevima, deliće starateljstvo nad decom.

- Anđelina je oduvek oklevala povodom predbračnog ugovora, ali Bred ju je ubedio da je tako najbolje. On je romantičan, ali i praktičan. Budući da je toliki novac u igri, a i da imaju šestoro dece i mnogo imanja širom planete, to ima smisla. Oboje su bili u braku pre ovoga i znaju da razvod može da bude težak. Posebno im je važno da sve prođe u najbolje mredu, jer imaju decu i žele ono što je najbolje za njih - rekao je izvor blizak paru za britansku "Graciju".

Glumci su želeli da se venčaju u Francuskoj, ali to nije moguće jer nisu državljani te zemlje. Ipak, oni planiraju deo ceremonije da održe u svom francuskom domu, a deo na Havajima, budući da je to omiljeno mesto na planeti Anđelinine pokojne majke, Marselin Betran.

- Za Anđelinu je to način da i njena majka na neki način bude uključena u ovu ceremoniju. Imaće venčanje sa zimskom temom u Francuskoj, okruženi najbližim prijatljeima i porodicom. Svi, a posebno deca, veoma su uzbuđeni. Dopada im se ideja venčanja oko Božića u njihovom domu u Francuskoj, u zamku Miraval. Žele svadbu uz kamin i mnoštvo ukrasa - rekao je izvor.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin