Knezov nastup u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" rasplakao Luisovog sina

Knezov nastup u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" rasplakao Luisovog sina

Autor: | 15/10/2013

0

Silvana, supruga tragično preminulog pevača Luisa u udesu 2011. godine, izjavila je da joj se dopala Knezova imitacija njenog muža.
- Samo zbog Knezove imitacije Luisa smo gledali šou "Tvoje lice zvuči poznato". Dopalo nam se, ali nas je i rastužilo - kaže ona.
- Veoma mi se dopao i mogu vam reći da je ta emisija pravo osveženje na malim ekranima i beg od rialitija kojima nas zatrpavaju. Sa mnom je šou gledao i naš najstariji sin Andrija (10) koji se rasplakao jer mu otac puno nedostaje - kaže Silvana.
Na pitanje koliko su Knez i ljudi koji su mu radili masku uspeli da verno prikažu njenog muža, Silvana kaže da sličnost između maskiranog Kneza i Luisa zaista postoji, ali samo na prvi pogled.
- Ja nisam običan gledalac. Obraćam pažnju na detalje. Na prvi pogled maska zaista podseća na Ljubišu, ali ako malo bolje pogledate, vidite da u gornjem delu glave nije dobro urađena. Ljubiša nije imao takve oči, čelo... Jagodice i donji deo brade su odlično urađeni, ali je brada duža nego što je imao Luis. Takođe, njega je pevački teško imitirati. Knez je to uradio dobro i pretpostavljam da i ne može bolje, ali ipak je Ljubiša imao specifičnu boju glasa i vokalne sposobnosti i njega je nemoguće u originalu imitirati - iskrena je Silvana.
Inače, Silvana ima sa poginulim pevačem troje dece, a kako ona kaže, nakon emisije čula se i sa drugim članovima porodice Ljubiše Stojanovića Luisa, kao i sa najužim krugom njihovih prijatelja koji su gledali emisiju, a imitacija se svima izuzetno dopala.
Nenad Knežević Knez, kome je pripao ovaj nimalo lak zadatak, kaže da je srećan zbog odobravanja koje su stigle od Luisove familije.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još