Kim Marš: Kriza u braku zbog navoda o aferi

Kim Marš: Kriza u braku zbog navoda o aferi

Autor: | 14/10/2013

0

Britansku glumicu Kim Marš prema pisanjima stranih medija ostavio je suprug Džejmi Lomas nakon što je saznao da ga je varala. Zvezda serije "Coronatio Street", koja se za Lomasa udala u septembru prošle godine, navodno je od februrara održavala aferu sa kolegom iz pomenute serije Oliverom Melorom.
- Kim je aferu započela u februaru i od tada je drži u tajnosti. Džejms je saznao pre nekoliko dana i ona je u potpunom očaju zbog toga. To je bio grom iz vedra neba. On misli da više nema šanse da ponovo budu zajedno. Rekao joj je da je gotovo - otkrio je izvor za Sunday Mirror, te dodao da je zabrinuta zbog toga kako će sve to uticati na njihovu dvogodišnju kćerku Poli i na njenu decu, 17-godišnjeg Dejvida i 15-godišnju Emili, koju ima iz prethodne veze.
- Džejmiju najteže pada to što je sve počelo dok je on bio u Americi pokušavajući da pronađe nove poslove i da donese još novca porodici. Veoma je zabrinut za decu i za njihova osećanja. Veoma je besan i ne oseća se dobro. Svestan je da ni on nije bio anđeo, ali ne može da veruje da je njegova supruga mogla to da krije toliko dugo - dodao je izvor.
Potvrda ovih glasina pojavila se kada je Lomas, koji je takođe glumac, poručio Oliveru putem Tvitera da moraju da se vide, ali je ta poruka ubrzo obrisana.

Izvor: Life Content

Foto: Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti