Tori Speling i Dženi Gart: Zvezde serije "Beverli Hils" ponovo zajedno na malim ekranima

Tori Speling i Dženi Gart: Zvezde serije "Beverli Hils" ponovo zajedno na malim ekranima

Autor: | 13/10/2013

0

Tori Speling i Dženi Gart zajedno će glumiti u novoj humorističnoj seriji "Mystery Girls". Glumice koje su se proslavile u seriji "Beverli Hils" kažu da su srećne što ponovo rade zajedno.
- Ova serija je savršena prilika za mene i Dženi. Mislila sam da bi bilo sjajno kada bismo mogle da je radimo zajedno. Obe glumimo u njoj i obe smo producenti i biće jako zabavno - rekla je 40-godišnja Tori.
Glumica, koja sa suprugom Dinom MekDermotom ima četvoro dece, šestogodišnjeg Lijama, petogodišnju Stelu, dvogodišnju Heti i 13-mesečnog Fina, jedva čeka da se vrati na posao i da se uhvati u koštac sa novim glumačkim izazovima, pošto se tokom prethodnih nekoliko godina posvetila radu u svom rijalitiju.
- Obožavam da nastupam i volim komedije i mislim da sam u tome najbolja, što je čudno jer me ljudi ne pamte po komedijama. Glumu sam nekako stavila u drugi plan pošto sam se bavila rijalitijem i gradila svoj brend tokom toliko godina, tako da će biti lepo vratiti se na televiziju i raditi nešto po scenariju.
Tori dodaje da se nada da će se njena deca zbližiti sa Dženinim kćerkama, 16-godišnjom Lukom, 11-godišnjom Lolom i sedmogodišnjom Fijonom, koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Piterom Facinelijem.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin