Gru i Danica Prvulović: Ne razmišljamo o proširenju porodice

Gru i Danica Prvulović: Ne razmišljamo o proširenju porodice

Autor: | 12/10/2013

0


Reper Dalibor Andonov Gru je završio snimanje novog singla pod nazivom “Dugme po dugme”, za koji planira da uradi i spot. Beogradski muzičar trenutno priprema još nekoliko pesama, ali kaže da ne planira da snimi album, jer je to u današnje vreme potpuno besmisleno. Gru nekoliko godina radi i kao di-džej. Sve je počelo kao hobi, koji je izrastao u ozbiljan posao.
- Već treću godinu zaredom sam angažovan u klubu “Stefan Braun”, gde svakog četvrtka puštam muziku - kaže Gru.
- U ovom trenutku sam mnogo više angažovan kao di-džej, nego na klasičnim nastupima, čak sam izgubio volju da se bavim muzikom kao nekad. Važno mi je da sam i dalje u muzici, ali na drugi način, i to mi izuzetno prija.
U poslednje vreme među reperima je postao trend da snimaju duete sa folk pevačicama, ali Gru kaže da ga to ne zanima.
- Takve stvari niti podržavam, niti osuđujem - ističe Gru.
- Svako radi kako misli da bi trebalo. Imao sam takve ponude, ali iskreno to ne bih radio. Posle toliko godina bavljenja muzikom ne želim da radim nešto zbog čega bih se loše osećao. Neću da trčim za novcem po svaku cenu.
Dalibor Andonov Gru, koji sa manekenkom Danicom Prvulović ima sinove Vuka i Relju, na pitanje da li planiraju još dece, kroz osmeh, ali odlučno odgovara:
- Ne razmišljamo o proširenju porodice, sasvim nas je dovoljno u kući. Nija nam potreban još veći haos. Šalim se... Lepo je imati više dece, ali danas čovek nema dovoljno vremena da im se posveti na pravi način.

Izvor: novosti
Foto: Dejan Milićević za “Svet”

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još