Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Druženje sa Robertom Kavalijem na dobrotvornoj gala večeri

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Druženje sa Robertom Kavalijem na dobrotvornoj gala večeri

Autor: | 11/10/2013

0

Nedavno održan glamurozni humanitarni događaj u Milanu, gala večera „AmfAR“, koja je usledila na kraju „Nedelje mode“, s pravom je ove godine nazvana „Dijamantska prašina“. Veliki broj svetski poznatih ličnosti prisustvovalo je otmenoj zabavi na kojoj se sakupljao novac za borbu protiv side. Te večeri u zdanju „La Permanente“, u italijanskoj prestonici mode, na humanitarnoj večeri našli su se novopečeni mladenci, hrvatska voditeljka Nikolina Pišek Ristović i njen suprug, Beograđanin Vidoje Ristović. Na događaju su bili glumica Džulijet Luis, manekenka Karolina Kurkova, dizajneri Renato Balestra i Roberto Kavali sa suprugom Evom, kao i mnoge ličnosti iz italijanskog javnog života. Skladni bračni par najviše vremena provodio je sa Milutinom Getsbijem, globalnim direktorom fondacije „Novak Đoković“, koji je jedan od čelnih ljudi u organizaciji „AmfAR“ dobrotvornih večeri u svetu.
Nova voditeljka emisije „Bulevar“, koja se prikazuje na televiziji „B92“, za magazin „Hello!“ kaže da je ovo prva dobrotvorna gala večera „AmfAR“ kojoj je prisustvovala.
- Vidoje je bio više puta na „AmfAR“ humanitarnim večerama u Kanu, dok je meni ovo bio prvi put da prisustvujem tom tradicionalnom događaju koji ima plemenit cilj - prikupljanje novca za borbu protiv side. Večera je bila mešavina glamura, zabave i humanosti, a ležerna, što mi se dopalo. Ljudima koji su spremni da pomognu zarad višeg cilja te večeri pružena je mogućnost da se uz revijalni deo i aukciju i dobro provedu. Lepo nam je bilo, druženje tokom dvosatne večere dugo ćemo pamtiti. Tom prilikom sakupljeno preko pola miliona evra, možda i više. Moj suprug i ja bili smo na događaju u društvu sa Milutinom Getsbijem, koji je je organizator i jedan od osnivača „AmfAR“ dobrotvornog događaja, i sa njegovom verenicom.
Lepa voditeljka provela je vreme u zanimljivom razgovoru sa slavnim italijanskim dizajnerom, Robertom Kavalijem, sa kojim je pre mnogo godina radila intervju za hrvatsku nacionalnu televiziju.
- Istog dana kada je bila gala "AmfAR" večera, u popodnevnim časovima održana je Kavalijeva revija, na „Nedelji mode“, ali tada nismo imali prilike da porazgovaramo. Nekada davno sam radila intervju sa Kavalijem i znala sam da me se ne seća, pa kada mi je prišao na dobrotvornoj večeri, bila sam najpre zbunjena. Sreli smo se pogledima, i sa nekoliko metara udaljenosti, on je počeo da mi maše. Pomislila sam da je to zato što je prepoznao svoju kreaciju na meni. Verovatno da je to bilo u pitanju, prišao mi je sa pregršt kompimenata, koje sam mu istom merom uzvratila, hvalila sam njegovu predivnu reviju koju sam tog dana videla. Od produkcije do kreacija, sve je bilo spektakularno. Razgovarali smo pola sata, dotakli smo se mnogih tema, a najviše mode - kaže popularna voditeljka, koja ističe da je slavni modni mag te večeri vodio "žestoku bitku" na aukciji, sa još jednim gostom, oko unikatnog ručnog sata „Hublot“, koji je koštao sto deset hiljada evra.
- Bitka je neko vreme trajala, i kada je postalo neizvesno ko će postati vlasnik unikatnog ručnog sata, proizvođači sata su se složili da naprave još jedan istovetan primerak. To je bio najuzbudljiviji deo večeri - kaže Nikolina, koja je sa suprugom Vidojem boravila tri dana u Milanu, kako bi pogledala dve poslednje revije na „Nedelji mode“. Kulminacija tog modnog događaja, humanitarna večera „AmfAR“, ostaće joj u lepom sećanju. Posle kratkog predaha u italijanskoj prestonici mode, Nikolina je otputovala u Beograd, kako bi otpočela voditeljski angažman u novoj emisiji „Bulevar“, koja se emituje na televiziji "B92".


Piše: Nadežda Jokić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti