Šeril Kol: Raskid jednogodišnje romanse

Šeril Kol: Raskid jednogodišnje romanse

Autor: | 10/10/2013

0


Šeril Kol razišla se sa dečkom Treom Holovejem.
Pevačica grupe Girls Aloud rešila je da okonča 14-mesečnu romansu sa američkim plesačem, jer nisu mogli da usklade poslovne rasporede, a daljina koja ih razdvajala postala je preteška.
- Šeril i Tre proveli su divnu godinu zajedno, ali nisu mogli da podnesu pritisak zabavljanja na daljinu. Iako Šeril mnogo radi u Americi, najčešće je u Njujorku, što je još 6 sati leta od Trea. Vremenska razlika, ludi poslovni rasporedi... Šeril je shvatila da, ukoliko ne počnu zajednički život, njihova veza neće opstati - priča izvor blizak pevačici.
Tre (28), koji je baziran u Los Anđelesu, odbio je da se preseli u Englesku, na čemu je insistirala Šeril, budući da tamo žive njeni mezimci, Buster i Koko.
Šeril je ovo bila prva ozbiljna veza otkako se njen brak sa fudbalerom Ešlijem Kolom raspao 2010. godine. Ipak, uprkos raskidu, Šeril i Tre ostaju u kontaktu.
- Iako su se razišli, prošle nedelje izašli su zajedno na večeru sa prijateljima i odlično se proveli. I dalje su veoma dragi jedno drugom, a i njihove porodice su bliske, tako da ne čudi što su u dobrim odnosima.
Šeril se nedavno zahvalila svojim fanovima što joj pružaju podršku posle raskida.
- Nekada samo sedim ovde sama i razmišljam zašto ste svi tako divni i brižni prema meni. To me razneži. Hvala vam na svemu. To mislim iz srca! Neverovatni ste - napisala je ona fanovima koje zove svojim "vojnicima".


Autor: Life Content
Foto: SIPA, FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin