Jelena Tomašević Bosiljčić: Suprug i ja imamo sve uslove da budemo srećni

Jelena Tomašević Bosiljčić: Suprug i ja imamo sve uslove da budemo srećni

Autor: | 06/10/2013

0


Posle letnje pauze i uzbudljivog odmora sa suprugom, glumcem Ivanom Bosiljčićem, i njihovom jednoipogodišnjom kćerkom Ninom, Jelena Tomašević vratila svom poslu, spremna za izazove koji je očekuju. Lepa pevačica publici je predstavila spot za pesmu „Vertigo“, posle čega je očekuje put u Barselonu gde će nastupiti pred evrovizijskim fanovima, a privodi kraju i pripremu svog novog CD-a. Skladni porodični život učinio je ovu zgodnu brinetu srećnijom nego ikada, a sjaj u njenim očima nemoguće je da se ne primeti.
- Nedavno sam u saradnji sa fotografom i rediteljem Milošem Nadaždinom snimila spot za pesmu „Vertigo“ i čim je završen predstavila sam ga publici. Ideja za ekranizaciju numere sama se nametnula, nakon što sam posetila izložbu Nadaždinovih fotografija, koja je nedavno održana u Beogradu. Mislim da smo nas dvoje ovog puta otišli korak dalje u odnosu na sve što smo do sada radili i jedva sam čekala da predstavim spot javnosti - počinje priču za "Hello!" Jelena i ističe da je ponovo potpuno posvećena svom poslu, za razliku od prethodnog perioda kada je zbog rođenja kćerke Nine morala da bude više okrenuta porodici i majčinskim obavezama.
- Da budem iskrena, ne sećam se kada sam bila ovoliko zauzeta. Privodim kraju snimanje svog drugog albuma, a ovog leta sam imala niz odličnih koncerata u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, ali i kod nas, i to u Kragujevcu, Leskovcu i Sremskim Karlovcima - govori Tomaševićeva, koja će u oktobru otputovati u Barselonu gde će po izboru evrovizijske publike predstavljati našu zemlju na osmom "Kongresu fanova" tog takmičenja, gde će imati priliku da evocira uspomene na 2008. godinu kada je u Beogradu predstavljala Srbiju.
- Već se spremam se za put u Barselonu, i mnogo me raduje što ću pevati pred fanovima „Evrovizije“ kao predstavnik Srbije na njihovom osmom kongresu. Odlazak u Španiju planiram da iskoristim i da uz pomoć sponzora snimim spotove za nove pesme. Slobodno vreme iskoristiću da posetim znamenitosti tog čarobnog grada. Obavezno ću naći vremena i za to - iskrena je supruga popularnog glumca.
Osim zadovoljstva na profesionalnom planu, atraktivna brineta uživa u čarima porodičnog života i svima preporučuje brak i roditeljstvo. Kako njena kćerka polako raste, Jeleni je sve lakše da obaveze prema mezimici uskladi sa poslovnim izazovima.
- Nina nije više tako mala, uskoro će napuniti dvadeset meseci, tako da mi je sve lakše da organizujem svoje obaveze. Proteklo leto provela sam sa porodicom. Najpre smo putovali u Grčku na more, a potom smo otišli i na Zlatibor. Posetili smo moje i Ivanove roditelje, viđali smo se sa prijateljima koji takođe imaju decu. Potrošili smo leto na neke obične stvari, koje su nam svima, morate priznati, usled brzog poslovnog tempa postale luksuz - govori Jelena i dodaje:
- Mislim da se na meni vidi koliko mi prija porodični život.
Ponosna Kragujevčanka otkriva da njena mezimica obožava da sluša njene pesme i da je veoma društveno dete.
- Svaki put kada pustim neku svoju numeru, Ninine reakcije su toliko originalne da se ne daju prepričati. Uvek ima svoje posebne bebeće koreografije koje sve prisutne nasmeju do suza. Veoma je društveno dete, tako da razmišljamo da je uskoro upišemo u jaslice. Najpre smo planirali da od sledeće godine krene u vrtić, ali pošto je najradosnija kada je u društvu druge dece, mislim da ćemo joj ispuniti želju i uskoro joj omogućiti da se svakodnevno igra sa svojim vršnjacima - otkriva pevačica.
Iako su postali roditelji, ona i njen suprug ne zapostavljaju svoj odnos, a umesto da se prepuste svakodnevnoj rutini, trude se da jedno drugo uvek obraduju sitnim romantičnim gestovima. Tako je bilo i ove godine, na dan Velike Gospojine, kada su proslavili drugu godišnjicu braka. Kao i prošli put, taj datum su obeležili u intimnoj atmosferi, što im najviše prija. Umesto grandioznih slavlja za važne datume, oni više vole da svaki dan jedno drugome učine što lepšim.
- Moj suprug i ja se ne optrećujemo važnim datumima. Umesto toga, trudimo se da svaki dan budemo pomalo romantični jedno prema drugome. Svesni smo da imamo sve uslove da budemo srećni - zaključuje Jelena Tomašević-Bosiljčić.

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Miloš Nadaždin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još