Rouz MekGovan umalo izgubila kuću u požaru

Rouz MekGovan umalo izgubila kuću u požaru

Autor: | 02/10/2013

0

Rouz MekGovan zamalo je izgubila kuću u požaru koji je izbio u ponedeljak u njenom domu u Los Anđelesu. Nekadašnja zvezda serije "Čari", koja ovog meseca treba da se uda za svog dečka Dejvija Ditejla, nije se nalazila u kući u vreme kada je izbio požar, ali je njena komšinica Kortni Simel uspela da spreči da se vatra proširi tako što je na vreme pozvala vatrogasnu brigadu.
- Moja kuća je umalo izgorela večeras. Hvala Kortni Simel što je pozvala vatrogasce i spasila moj dom - objavila je glumica na Tviteru, da bi kasnije dodala:
- Ponovo u svom domu. Oseti se miris izgorelog metala i oči me peku. Zahvalna sam.
Srećom, u nesreći niko nije povređen, a uzrok požara još uvek nije poznat.
Rouz će 12. avgusta izgovoriti sudbonosno "da" svom vereniku na maloj ceremoniji u Nju Orleansu. Ona je otkrila da je izabrala venčanicu sa potpisom dizajnera Oskara de la Rente, te da će medeni mesec proslaviti na Tahitiju. Glumica je prethodno bila verena za rokera Meilina Mensona, ali su se njih dvoje 2001. godine razišli nakon tri i po godine zabavljanja, zbog, kako su naveli, razlika u životnom stilu. Iza sebe ima i propalu veridbu sa rediteljem Robertom Rodrigezom, kojeg je upoznala 2007. na snimanju filma, ali su raskinuli dve godine kasnije.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin