Samsung i Hexa by Kuho predstavčkaki vrhunsku galanteriju za GALAXY Note 3 i GALAXY S4 zoom

Samsung i Hexa by Kuho predstavčkaki vrhunsku galanteriju za GALAXY Note 3 i GALAXY S4 zoom

Autor: | 01/10/2013

0

Kompanija Samsung Electronics Ltd. i proslavljeni modni brend avangardne ženske odeće, Hexa by Kuho, predstavile su neverovatan novi set galanterije za modele Samsung GALAXY Note 3 i GALAXY S4 zoom na pariskoj nedelji mode. Napravljeni od luksuzne kože i ukrašeni tradicionalnom šarom Housouge, odnosno korejskim cvetnim medaljonom koji se koristi u dekorativne svrhe, ovi modni dodaci mogu da se nose na ramenu sa kožnim remenom ili da se koriste kao elegantna a jaka zaštitna torbica. Na pisti, kompanija Hexa by Kuho prikazala je galanteriju bele boje za GALAXY Note 3, i crne i bele boje za GALAXY S4 zoom.

Pismo-torbica za model GALAXY Note 3 dopašće se onima koji vole prefinjenost. Torbica ima rajsferšlus pri čemu se ne smanjuje njena praktična funkcionalnost i elegancija. Jedna strana je dizajnirana da na njoj bude ekran uređaja GALAXY Note 3 od 5.7 inča, a na drugoj mogu da stanu do tri platne kartice.

Skrojena da savršeno odgovara uređaju GALAXY S4 zoom, futrola poseduje dizajn u obliku objektiva kamere što joj daje aerodinamičan izgled. Odražavajući multifunkcionalne karakteristike uređaja GALAXY S4 zoom,može se nositi pričvršćena za novu kožnu ručnu torbicu kompanije Hexa by Kuho čime pruža trendi rešenje za nošenje ovog vrhunskog prenosivog uređaja. Osim toga, futrola može da se odvoji i nosi zasebno kao upečatljiv dodatak svakom stilu.

„Želeli smo da obezbedimo našim korisnicima izbor, još jedan način na koji mogu da dopune svoje mobilne uređaje. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Hexa by Kuho, vlasnici uređaja GALAXY Note 3 i S4 zoom mogu da iskažu svoj prefinjen modni ukus vrhunskom galanterijom visokog kvaliteta“, izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsednik centra za globalni marketing u odeljenju za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics I dodao „Kompanija Hexa by Kuho čuvena je po spajanju tradicionalnog, klasičnog dizajna sa svojim jedinstvenim, eksperimentalnim stilom zbog čega predstavlja idealnog partnera za GALAXY proizvode koji nudenova, inovativna rešenja u skladu sa potrebama današnjeg potrošača.“

- Pronalazim inspiraciju iz mnogo različitih izvora, od mode, preko filma, do umetnosti, a ovaj projekat mi je privukao pažnju jer mi je pružio priliku da se bavim novim medijem - izjavio je Kuho Džang, izvršni kreativni direktor u kompaniji Cheil Industries, Inc.

- Moda i tehnologija imaju mnogo toga zajedničkog, jer podjednako teže tome da pomere postojeće granice, tako da sam odmah iskoristio priliku da ih spojim u jedno.

Dugo očekivani GALAXY Note 3 jeste treća generacija uređaja u liniji GALAXY Note. Njegovu suštinu čini umetnički dizajn, tako da uz vrhunski izgled i osećaj, GALAXY Note 3 predstavlja pravi uređaj za one koji svakodnevnim zadacima žele da dodaju dozu uživanja i da lako i brzo sa drugima podele svoje priče. Sa poboljšanom funkcijom S Pen svakodnevni zadaci se ostvaruju još jednostavnije nego pre.
GALAXY S4 zoom nudi savršeno iskustvo smart telefona i fotoaparata u jednom uređaju. Ovaj revolucionarni novi model jeste prvi smart telefon koji nudi optički zum 10x, izuzetne fotografske sposobnosti uz sve funkcije smart telefona. Korisnici koji zahtevaju visok kvalitet fotografija od uređaja koji je uvek sa njima naći će da je odličan kvalitet slike uređaja GALAXY S4 zoom, uz njegov elegantan dizajn, savršeno rešenje. Za multimedijalne sadržaje i više informacija, posetite www.samsungmobilepress.com.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Samsung

Pročitajte još

Najnovije vesti