Džejda Pinket Smit: Otkriveni detalji o teškom detinjstvu

Džejda Pinket Smit: Otkriveni detalji o teškom detinjstvu

Autor: | 30/09/2013

0

Džejda Pinket Smit (42) šokirala je javnost kada je prošle nedelje priznala da se borila sa mnogim zavisnostima u svojoj prošlosti. Njen nekadašnji očuh, advokat Voren Braun, sada je priznao da je sa njenom majkom Adrijen Benfild Džons konzumirao narkotike u kući u kojoj je glumica odrastala krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina.
- Osećam se krivim. Sećam se da smo u kući živeli nas troje, a ja sam bio drogiran, kao i njena majka. Međutim, ona to nije znala, bila je previše mlada da prepozna. Nije nas videla dok smo to radili. Ali, osećao sam se zaista loše jer sam mislio da ta mala devojčica zaslužuje bolje od roditelja zavisnika - rekao je Voren u potresnoj ispovesti za Celebuzz.
On je dodao da se plaši da Džejda, koja sa suprugom Vilom Smitom ima 15-godišnjeg sina Džejdena i 12-godišnju kćerku Vilou, i dalje trpi posledice njegovog razvoda od Adrijen 1986. godine, pošto se on namerno udaljio od nje.
- Uglavnom smo Džejda i ja bili sami, ja sam je odgajao dok je njena majka radila i išla na koledž. Provodili smo dosta vremena zajedno... Moja nova supruga me je pitala zašto sam se udaljio od nje. To je za Džejdu bio iznenadni odlazak, a uvek smo bili zajedno. Svi koji su znali za naš odnos složili bi se da je moj odlazak odigrao značajnu ulogu u njenom životu - priznao je on.
Džejda je po prvi put otvoreno progovorila o svojoj problematičnoj prošlosti kada je 18. septembra, na svojoj Fejsbuk stranici otkrila da se borila sa brojnim oblicima zavisnosti, ali da je uspela da prevaziđe sve prepreke.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još