Ana Ivanović: I dalje čekam svog princa

Ana Ivanović: I dalje čekam svog princa

Autor: | 28/09/2013

0

Teniserka Ana Ivanović gostovala je danas u emisiji "Žene" na Prvoj televiziji. Jedna od najlepših Srpkinja, koja je u julu raskinula vezu sa kolegom Markom Stilitanom, izjavila je da "i dalje čeka svog princa" i mašta o porodici i deci.
- Čekam da se pojavi moj princ - rekla je Ana smejući se i istakla da ne mašta o idelanom muškarcu, već o onom koji će biti najbolji za nju.
Lepa teniserka je otkrila da joj visina često predstavlja problem kada je u pitanju zabavljanje.
- Sa mojih 183 centimetra, plus štikle, izbor je sužen. Mislim da je najbitnije da slediš svoje srce i slusaš sebe. Ljubav me motiviše, odnosno, kad sam zadovoljna na emotivnom planu, bolje igram.
Ana je istakla da joj podrška porodice veoma znači, pogotovo zato što se muškom tenisu daje više značaja nego ženskom.
- Vezana sam za mlađeg brata Miloša i umem da budem posesivna ako osetim da mu se neka devojka približava. Umem i da mu kažem: "Čekaj, gde si pošao?" - rekla je srpska sportistkinja.
Iako ostavlja utisak izuzetno nežne i ženstvene osobe, Ana je otkrila da na terenu ume da bude agresivna, ali i da ima "sitne cake" za demoralisanje protivnica.
- Kad Serena stane ispred mene onako jaka, pogledam je pravo u oči i odmerim je i tako joj poljuljam samopouzdanje. Nisam ja uvek mirna na terenu. Kad me nesto razbesni umem da psujem i da slomim reket - rekla je Ana u najnovijem intervjuu.
Kao ambasador Unicefa, Ivanovićeva je poručila devojčicama da je bitnije obrazovanje od šminke u đačkoj torbi, da slede svoje snove i da rade na njihovom ostvarenju uz neminovno odricanje.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin