Saša Kovačević: Spreman za inostranu karijeru

Saša Kovačević: Spreman za inostranu karijeru

Autor: | 27/09/2013

0

Simpatični pevač Saša Kovačević nedavno je snimio svoju prvu numeru na engleskom jeziku "Nothing but the Faith", za koju je uradio i atraktivan spot koji će uskoro predstaviti publici. Popularni muzičar oduvek je želeo da uradi kompoziciju za inostrano tržište, a produkciju je ovog puta prepustio majstoru tog zanata Bojanu Dugiću, koji godinama radi u Americi i sarađivao je sa mnogim svetskim zvezdama, među kojima i sa Pink i Bijonse.
- Oduvek sam imao želju da za svoju dušu snimim pesmu na engleskom bez velikih pretenzija, ali nisam žurio sa ostvarenjem tog sna. Moj brat Rade nedavno je uradio dve odlične kompozicije i shvatili smo da bi jedna od njih bolje zvučala na engleskom i da je pravi trenutak za taj korak. Stupili smo u kontakt i sa Bojanom Dugićem, koji je radio aranžman, sa kojim prvi put sarađujem. Nedavno smo snimili i spot tako da jedva čekam utiske publike - kaže Saša u čijem spotu će se pojaviti nekoliko lepih devojaka.
On tvrdi da njegova devojka Jovana Jocić nije ljubomorna zbog toga i da mu često pomaže u izboru dama koje će angažovati za ekranizaciju svojih numera.
- Postoji tim ljudi sa kojima biram devojke koje će se pojaviti u spotu, ali se često o tome konsultujem i sa Jovanom i drugim bliskim ljudima - iskren je Kovačević.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin