Rijana: Dosadili su mi izlasci

Rijana: Dosadili su mi izlasci

Autor: | 26/09/2013

0

Iako važi za ljubiteljku dobrog provoda i ludih žurki, koje često posećuje, Rijana kaže da su joj dosadili izlasci. Slavna pevačica je u svom poslednjem intervjuu otkrila da joj takav način života više ne prija.
- Ja sam lažna rok zvezda. Sramota me je da to kažem. Postala sam ukočena, mrzim žurke. Ne znam da li je to zato što puštaju istu muziku svake večeri... Možda nam je potrebno više di-džejeva - rekla je Rijana.
U međuvremenu, očekuje se da će 25-godišnja pop zvezda dobiti skoro milion funti odštete nakon što je dobila tužbu koju je podnela protiv britanskog lanca butika Topshop. Rijana je tužila vlasnike kompanije pošto su prodavali majice sa njenim likom bez njenog pristanka, a sud je odlučio da je pevačica oštećena, pošto je sama kreirala modnu kolekciju sa svojim potpisom za konkurentni brend "River Island". Njeni advokati procenili su da je nanesena šteta u iznosu od 919.000 funti, što je sudija nazvao "potresnim", ali je ipak naložio tuženima da isplate deo odštete u iznosu od 200.000 funti u roku od 14 dana.

Izvor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin