Ovako izgleda rezultat saradnje kompanija Samsung i Moschino

Ovako izgleda rezultat saradnje kompanija Samsung i Moschino

Autor: | 24/09/2013

0


Kompanije Samsung i MOSCHINO najavile su partnerstvo u okviru koga će lansirati potpuno novu seriju aksesoara za GALAXY Note 3. Samsung GALAXY Note 3 i GALAXY Gear bili su deo revije modne kuće MOSCHINO za proleće/leto 2014. tokom proslave 30 godina postojanja.

Kako bi pomogla da se proslavi tridesetogodišnjica koju ove godine obeležava modna kuća MOSCHINO, kompanija Samsung radi na tome da korisnici dobiju čitavu paletu moderne galanterije za Samsungove uređaje koji su inspirisani prepoznatljivim dizajnom kuće MOSCHINO. Ta galanterija sa simbolima mira u crno-zlatnoj i belo-srebrnoj kombinaciji i simbolima srca u belo-crvenoj i belo-zlatnoj kombinaciji biće široko dostupna u prodaji. Postoje planovi da se se linija tih dodataka proširi kreacijama koje će biti ekskluzivno vezane za uređaje Samsung GALAXY.

"Samsung se trudi da razume potrebe koje korisnici mobilnih uređaja imaju", izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsednik kancelarije za globalni marketing u poslovnoj jedinici za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. "Opet smo svedoci neverovatnih primera sinergije između inovativnih tehnologija koje vode računa o dizajnu i novih modnih kreacija i ideja. Partnerstvo sa liderom u modnoj industriji kakav je MOSCHINO pokazuje do koje mere kompanija Samsung teži da ponudi inovativne načine na koje korisnici mogu da iskažu i dožive nove kreativne forme kroz svoja mobilna iskustva."

Nova MOSCHINO linija tih modnih dodataka dodatno naglašava Samsungovu posvećenost ideji da pruži svojim korisnicima veći izbor na planu dozajna, što je potvrdilo nedavno lansiranje uređaja GALAXY Note 3. GALAXY Note 3, koji je privlačan korisnicima koji vode računa o stilu, proširuje moderni dizajn linije uređaja Samsung GALAXY dodajući meku a rustičnu futrolu sa diskretnim štepom koja evocira vezu sa neprolaznom lepotom i izdržljivošću klasičnih beležnica i rokovnika. Samsung GALAXY Gear je savršen družbenički uređaj koji još integriše Samsung GALAXY iskustvo u svakodnevni život. Samsung GALAXY Gear predstavlja kombinaciju konektivnosti smart uređaja, jedinstvenih tehnoloških funkcija i elegantnog dizajna u šest boja. GALAXY Note 3 i GALAXY Gear trenutno se nalaze u centru modnih pista na modnim nedeljama u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu.

"Svojim pionirskim pristupom stilu i dizajnu prilikom razvoja svojih uređaja, Samsung je pokazao istinsko razumevanje načina na koje tehnologija igra glavnu ulogu u modnim izborima koje ljudi prave", naglasila je Rosela Džardini, kreativni direktor kuće MOSCHINO. "Oduševljeni smo što možemo da najavimo svoje partnerstvo sa kompanijom Samsung u tako važnom trenutku tridesetogodišnje istorije kuće MOSCHINO i uzbuđeni smo što imamo jedinstvenu priliku da predstavimo svoje najnovije kreacije u saradnji sa vodećom mobilnom tehnologijom."

Linija MOSCHINO aksesoara za Samsungove mobilne uređaje naći će se u prodaji širom sveta, a ponuda će varirati u zavisnosti od zemlje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: MOSCHINO Samsung

Najnovije vesti