Rođeni 1928: Imaju 85 godina i reklamiraju cipele

Rođeni 1928: Imaju 85 godina i reklamiraju cipele

Autor: | 23/09/2013

0

Biti zdrav u 85. godini stvarno je stvar vredna divljenja. Ali sa 85 učestvovati u modnoj kampanji zaista je izvanredno.

Čina Mačado je najprikladnija za vođenje kampanje, bez obzira na to što je mlađa godinu dana. Rođena u Šangaju, odrasla u Južnoj Americi, postala je poznata pedesetih.

Ova kampanja je potez modne kuće "Cole Haan" koja je želela da obeleži svoj 85. rođendan serijom fotografija ljudi koji su rođeni u godini kada je ona osnovana, 1928.

A 1928. očigledno je bila bogata godina – te godine su rođeni pesnikinja Maja Angelou, astronaut Apola 13, kapetan Džim Lovel i priznati fotograf Eliot Ervit.

U kampanji je učestvovala i Čina Mačado, model i modni urednik, koja je napunila 84 u decembru, ali je odlučeno da i ona bude uključena.

- Oni su primeri kako su bezvremenost i istinski stil rođeni iz samopouzdanja,  koje nikad ne stari – rekla je potpredsednica marketinga kompanije "Cole Haan", Erin Rajli.

– Oni su bitne ličnosti i danas, kao što su bili i ranije i svi oni predstavljaju raznolike perspektive za koje mislimo da će biti lepo prihvaćene od strane naših korisnika.

Kapetan Džim Lovel bio je zapovednik zlosrećne misije Apolo 13 koji je uspešno vratio svoju posadu na Zemlju.

Eliotu Ervinu sigurno je čudno da bude sa druge strane objektiva. Poznati fotograf fotografisao se sa svojim fotoaparatom obešenim o rame.

Foto: Cole Haan

Izvor: zena.blic.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin