Najvažnije vesti prethodne nedelje

Najvažnije vesti prethodne nedelje

Autor: | 22/09/2013

0


Tokom nedelje na stranom estradnom nebu desilo se mnogo toga veoma zanimljivog! Kako biste uvek bili u toku, i da vam ništa ne promakne, od danas, svake nedelje, tačno u podne, podsećamo vas na sve najzanimljivije trenutke prethodnih sedam dana u rubrici – Najvažnije vesti prethodne nedelje!

Višemesečna nagađanja tabloida pokazala su se tačnim - predstavnici Majli Sajrus i Liama Hemsvorta potvrdili su da ovaj slavni par više nije zajedno. Detalje o raskidu možete pročitati na sledećem linku.

Kloi Kardašijan i Lamar Odom već nedeljama su u centru pažnje medija zbog navodnih problema u braku, a izvori sada tvrde da supružnici već neko vreme više ne žive zajedno. Više o ovome ožete pročitati OVDE.

Brazilska manekenka Kamila Alves Mekonahi kaže da se njeno telo potpuno promenilo otkako je postala majka. A kako sada izgleda seksepilna manekenka, pogledajte OVDE.

Zvezda "Twilighta", Robert Patinson, priznao je da je bio opsednut jednim supermodelom, dok je odrastao, te otkrio da je kompletnu svoju spavaću sobu oblepio slikama i posterima ove britanske lepotice. U koga je to bio zaljubljen Robert, otkrijte OVDE.

Mlada muzička zvezda Džastin Biber počeo je da se ponaša bahato prema svojim fanovima koji su odlučili da ga "kazne". A na koji to način kažnjavaju popularnog Džastina, saznajte na OVOM linku.

Pevačica Britni Spirs planira veliki povratak na scenu, a sve će započeti novim albumom i serijom koncerata u Las Vegasu. A koliko će Britni iskansirati za svaki nastup, saznajte OVDE. A kako je pevačica uspela da preboli raskid, pročitajte na OVOM linku.

Džastin Timberlejk ima najviše nominacija za MTV European Music Awards 2013, uz Meklmora i Rajana Luisa.

Pevačica hita "Diamonds", Rijana, ponovo je u vezi sa svojim bivšim momkom. Detalje o navodnom pomirenju možete pročitati OVDE.

Džejmsu Gandolfiniju i Koriju Montitu biće odata počast na dodeli Emi nagrada.

Verovali ili ne, na venčanje Ebi i Danijela Lingvuda navratio je Bred Pit. Fotografiju sa venčanja nepoznatog para i Bred Pita pogledajte na OVOM linku.

Glumac Mark Volberg (42) ovog leta je vredno učio kako bi napokon završio srednju školu koju je odavno napustio.

Ukoliko vas zanima ko je po časopisu "Bilbord" "žena godine" - kliknite na ovaj link.

Fergi i Džoš Damel nedavno su podelili sa javnošću prvu fotografiju svog sinčića Eksl Džeka Damela koju možete pogledati OVDE.

Lindzi Lohan koja je nedavno izašla sa rehabilitacije, konačno je srećna i zaljubljena. Ako vas zanima ko je osvojio srce popularne glumice, kliknite na OVAJ link.

Liz Harli i Šejn Varn raskinuli su zbog njegove bivše supruge. Više detalja o raskidu dvogodišnje veridbe pročitajte OVDE.

Ubrzo nakon raskida sa Majli Sajrus, Liam Hemsvort ima novu devojku. Ko je nova izabranica Liama Hemsvorta, otkrijte OVDE.

A ko je uzor popularne glumice Dru Barimor, saznajte na sledećem linku.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin otkrili su pol bebe koju čekaju.

Tom Henks izjavio je u jednom intervjuu da se tajna njegovog uspeha krije u tome što je pravio probleme pre nego što je postao slavan.

A ko su zvezde novog spota Pola Makartnija, saznajte OVDE.

Viktorija Bekam otkrila je da je njena dvogodišnja kćerkica Harper Seven često daje modne savete. Izjavu Viktorije Bekam možete pročitati OVDE.

Ser Mik Džeger (70) sledeće godine će postati pradeda.

Čed Majkl Marej (32) raskinuo je veridbu sa Kenzi Dalton nakon sedam godina. Ukoliko vas zanima šta stoji u zvaničnom saopštenju glumačkog para - kliknite ovde.

Idris Elba progovorio je o bolnom periodu u svom životu kada je saznao da dete njegove sada već bivše devojke nije bilo njegovo.

Ukoliko vas zanima ko je najbogatiji slavni par, saznajte OVDE.

Džesika Simpson i njen verenik Erik Džonson ovih dana zauzeti su planovima za svoje venčanje. Više detalja o svadbi možete videti OVDE.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin