Slobodan Soro: Raskošno venčanje u društvu poznatih zvanica

Slobodan Soro: Raskošno venčanje u društvu poznatih zvanica

Autor: | 21/09/2013

0

Proslavljeni vaterpolo reprezentativac Slobodan Soro, posle harmonične i ljubavlju ispunjene emotivne veze, oženio se sa dugogodišnjom devojkom Majom Stojanović. U društvu brojnih kolega sportista i drugih poznatih ličnosti par se zavetovao na večnu ljubav. Tridesetčetvorogodišnji golman Vaterpolo reprezentacije Srbije i njegova šest godina mlađa supruga crkveno venčanje upriličili su u Sabornoj crkvi u Beogradu, da bi potom svadbeno veselje nastavili u beogradskom hotelu "Hajat".
- Divno smo se proveli na dan našeg venčanja. Sve je bilo baš onako kako smo planirali. Srce nam je ispunjeno, jer su i članovi naše porodice i naši prijatelji zaista uživali na našoj svadbi - kaže na početku razgovora za magazin "Hello!" naš proslavljeni reprezentativac Slobodan Soro.
Zanosna mlada, kćerka bivšeg bubnjara benda "Vatreni poljubac" Perice Stojanovića izgledala je božanstveno u venčanici izrađenoj od bele čipke sa dugačkim velom. Iako je prelepa nevesta pokupila najviše komplimenata na račun svog izgleda, gosti su potvrdili da je zgodni sportista bio izuzetno elegantan u odelu crne boje koju je krasila leptir-mašna iste boje. Mladenci su blistali od sreće kada su se u društvu kumova u crkvi jedno drugome zavetovali na večnu ljubav. Crkveno venčanje Slobodan i Maja upriličili su u Sabornoj crkvi u Beogradu. Mladoženjin svedok na venčanju bio je Živko Gocić, njegov saigrač u reprezentaciji, dok je njegovoj supruzi kuma bila njena prijateljica Senka Miskin.
Popularni par koji je zajedno od oktobra 2011. godine glamurozno veselje nastavio u beogradskom hotelu "Hajat". Njihovoj svadbi prisustvovalo je oko trista zvanica, među kojima su bile brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, biznisa i muzike.
- Drago mi je što su se gotovo svi naši prijatelji i članovi porodice odazvali pozivu da svojim prisustvom ulepšaju i uveličaju naše svadbeno veselje. Bilo je tu dosta naših dragih prijatelja, kao i mojih bivših i sadašnjih reprezentativaca vaterpolista. Sjajno smo se proveli - sa osmehom kaže Soro.
Među prvim zvanicama na svadbu poznatog para stigao je menadžer Raka Marić u društvu supruge. Ubrzo za njim su došli i vaterpolista Slobodan Nikić i njegova lepša polovina, zatim Danilo Ikodinović, Vanja Udovičić, Filip Filipović i brojni drugi sportisti. Goste je zabavljao "Leksington bend", dok je prava "ludnica" nastala kada se mikrofona latio Haris Džinović i kada su zasvirali trubači Dejana Petrovića. Pošto je atmosfera na venčanju slavnog vaterpoliste i njegove supruge bila veoma opuštena, spontano su zapevale i druge poznate ličnosti, među kojima i Nele Karajlić, Milić Vukašinović, Miki Perić i Ana Kokić, supruga vaterpoliste Nikole Rađena. Ipak najveću pažnju prisutnih izmamio je Zdravko Čolić kada se pojavio na svadbi popularnih mladenaca. Muzička legenda, kršteni kum mladinog oca Perice Stojanovića, na radost prisutnih zvanica otpevao je jednu pesmu iz svog bogatog pevačkog opusa. Gotovo da nije bilo gosta koji nije zaigrao na podijumu za igru. Dobra zabava potrajala je do kasno u noć. Puni dobrih utisaka mladenci i njihovi gosti napustili su poznati beogradski hotel. Budući da su izuzetno ostvareni na poslovnom planu, njihovu sreću u budućnosti jedino može da uveća i ulepša prinova, koju jedva čekaju.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin