Džesika Simpson: Promena planova za venčanje

Džesika Simpson: Promena planova za venčanje

Autor: | 21/09/2013

0

Džesika Simpson i njen verenik Erik Džonson ovih dana zauzeti su planovima za svoje venčanje. Slavni par, koji imaju 16-mesečnu kćerku Maksvel i tromesečnog sina Ejsa, odlučili su da odustanu od organizovanja velike svadbe, kako je prvobitno planirano, i da na svoje venčanje pozovu samo najbliže prijatelje i članove porodice.
- Ceremoniji će prisustvovati između 75 i 100 gostiju. Džesika je odlučila da ne pozove više ljudi. Želi da uz nju tog dana budu samo bliski prijatelji i članovi porodice, oni sa kojima je u redovnom kontaktu - otkrio je izvor blizak pevačici.
Kako je prethodno planirano, Džesika i Erik prvobitno su planirali da sudbonosno "da" izgovore na velikoj ceremoniji na plaži na Havajima tokom božićnih praznika prošle godine, ali su odložili venčanje pošto su saznali da je Džesika ponovo trudna. Zato su odlučili da će svadba biti održana bliže njihovom domu, a da umesto toga na Havaje odu na medeni mesec. Kako otkrivaju izvori, pevačica je izabrala jedno odmaralište u Santa Barbari za lokaciju svadbe, ali ne želi da troši previše vremena na organizovanje venčanja, pošto želi da se posveti svojoj porodici.
- Venčanje joj nije prioritet - kažu izvori.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti