Vera Farmiga i Patrik Vilson na premijeri filma "Prizivanje zla" u Los Anđelesu

Vera Farmiga i Patrik Vilson na premijeri filma "Prizivanje zla" u Los Anđelesu

Autor: | 20/09/2013

0

Film "Prizivanje zla" nedavno je premijerno predstavljen u Los Anđelesu, uz prisustvo filmske ekipe predvođene glavnim glumica, Verom Farmigom i Patrikom Vilsonom. Ovaj horor u režiji Džejmsa Vana zasnovan je na istinitim događajima, a prati zastrašujuću priču o renomiranim istražiteljima paranormalnih pojava, Edu i Lorejn Voren, koji dolaze na izolovano imanje kako bi pomogli vlasnicima da se suprotstave moćnim demonima. Ovaj slučaj postaće najteži i najstrašniji u njihovim životima.
Patrika Vilsona veoma je zaintrigirala prilika da tumači lik renomiranog demonologa, čoveka koji je zaista postojao i koji je imao moći koje su prevazilazile granice ljudske spoznaje:
- Ed Voren je bio čovek koji je opredelio svoj život i uvek bio veoma blizu mračne strane, a sve to kako bi mogao da pomaže drugima - rekao je glumac.
Njegovu partnerku u filmu glumi Vera Farmiga, koja je izjavila:
- Priče su kao karte, pružaju vam priliku da se vozite u različitim smerovima i vi krenete. Ovo je bio veoma interesantan psihološki prostor koji je trebalo istražiti. Iako me je zbog toga oblivao hladan znoj i hvatala panika, imala sam jaku potrebu da se udubim u priču, kao što su to tada uradili Ed i Lorejn.
Zvezdama filma na crvenom tepihu u Los Anđelesu pridružila se i sama Lorejn Voren, sada 80-godišnjakinja, koja je izjavila:
- Kada sam ušla unutra, istog trenutka sam znala da imanje nešto progoni. Taj osećaj vas preplavi, kao talas vam isisa svu energiju, jer je vaša energija tome potrebna, kako bi imalo snage da deluje. A jedini način da prikupi snagu jeste da isisa vašu energiju. Bilo je teško, u svakom smislu, a biti sada na setu, vratilo mi je sećanja i izazvalo burne emocije. Džejms mi je veoma drag. Želeo je sve da uradi ispravno, onako kako je bilo i jako sam uzbuđena zbog filma.
Film "Prizivanje zla", naći će se na repertoaru domaćih bioskopa od 26. septembra.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin