Samsung i dizajner Nikolas Kirkvud predstavili modne dodatke za Galaxy Note 3 na Londonskoj nedelji mode

Samsung i dizajner Nikolas Kirkvud predstavili modne dodatke za Galaxy Note 3 na Londonskoj nedelji mode

Autor: | 20/09/2013

0

Kompanija Samsung Electronics i čuveni londonski dizajner obuće Nikolas Kirkvud na Londonskoj nedelji mode najavili su lansiranje čitave palete ekskluzivnih modnih dodataka za Samsungov najnoviji mobilni uređaj, GALAXY Note 3. Aksesoari će nositi potpis Nikolasa Kirkvuda Chevron Pattern i biće raspoloživi u dve varijante boja, beloj sa crnim detaljima i crnoj sa belim detaljima. Ovi ekskluzivni dodaci naći će se u prodaji širom sveta putem različitih onlajn i drugih ekskluzivnih maloprodajnih kanala. Oni će biti prvi u nizu dodataka koje će lansirati Samsung i Nikolas Kirkvud, sa istim dizajnom ševrona, uz druge GALAXY proizvode koji će uslediti.
Uz paletu ekskluzivnih modnih dodataka, Nikolas Kirkvud, ovogodišnji kreativni direktor Londonske nedelje mode, takođe je dizajnirao Samsung Galaxy VIP ložu u Somerset Hausu. U Samsung Galaxy VIP loži, tokom Londonske nedelje mode, bilo je izloženo više novih Samsungovih proizvoda uključujući GALAXY Gear i GALAXY Note 3, koje su posetioci mogli da isprobaju pre nego što se nađu u maloprodaji.
Kompanija Samsung, sarađuje sa Britanskim modnim savetom drugu godinu zaredom i bila je zvanični sponzor Londonske nedelje mode. Samsungove premijum mobilne uređaje – uključujući GALAXY Note 8.0 i GALAXY S4 Zoom na licu mesta je koristilo glavno osoblje Londonske nedelje mode, a novinari su mogli da ih koriste u novinarskim ložama i na info-pultovima.

- Oduševljen sam što drugi put sarađujem sa kompanijom Samsung na kreiranju ekskluzivnih modnih dodataka za Samsung GALAXY Note 3. Prilikom dizajniranja futrole, želeo sam da stvorim nešto što će istovremeno odslikavati kvalitet i kreativnost Samsunga i moje kreativne umetničke ideje koje sam predstavio na Londonskoj nedelji mode - izjavio je Nikolas Kirkvud.
Jaunghi Li, izvršni potpredsednik kancelarije za globalni marketing u poslovnoj jedinici za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung, rekao je:
- Tehnologija postaje sve dublje povezana sa kreativnim procesima modnih dizajnera i umetnika, pri čemu im daje veće mogućnosti tokom tog procesa. Saradnja sa Nikolasom Kirkvudom, kreativnim genijem i poznatim dizajnerom obuće, omogućava uređaju Samsung GALAXY Note 3 da ponudi dodatnu inspiraciju našim korisnicima koji vole modu. Mislim da to partnerstvo donosi uzbudljivu dimenziju našem učešću u ovogodišnjoj Londonskoj nedelji.

Ova najnovija saradnja dodatno ukazuje na sve veći spoj između mode i tehnologije i predstavlja nastavak Samsungovog prošlogodišnjeg angažmana na Londonskoj nedelji mode, kao i na događajima kao što su Fashion Fringe 2011. godine, Vogue Fashion’s Night Out i saradnja sa muškim krojačem Spenserom Hartom.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Samsung