Bijonse i Džej Zi: Najbogatiji slavni par

Bijonse i Džej Zi: Najbogatiji slavni par

Autor: | 20/09/2013

0

Bijonse Nouls i Džej Zi po drugi put zaredom našli su se na prvom mestu liste najplaćenijih poznatih parova prema izboru magazina "Forbs". Slavna pevačica i njen suprug reper, koji poseduje i izdavačku kuću "Roc Nation", u periodu od juna 2012. do juna 2013. godine zaradili su neverovatnih 95 miliona dolara, pre svega zahvaljujući turnejama i poslovnim poduhvatima, zbog čega su ove godine bogatiji za 17 miliona u odnosu na prethodnu.
Džej Zijev album "Watch The Throne", koji je uradio u saradnji sa Kanjeom Vestom, prodat je u platinastom tiražu, a njihova zajednička istoimena svetska turneja donela im je 1,4 miliona dolara po nastupu, dok je Bojonse, koja se vratila sceni nakon jednogodišnje pauze pošto je rodila kćerku Blu Ajvi u januaru 2012. godine, zaradila 2 miliona po koncertu iz njene aktuelne svetske turneje "The Mrs Carter Show".
Ovaj muzički par zaradio je 15 miliona dolara više od drugoplasiranih Žizel Bundšen i njenog supruga, ragbiste Toma Brejdija, koji su prema procenama u navedenom periodu inkasirali 80 miliona dolara. Brazilska manekenka nadmašila je svog supruga u zaradi za 4 miliona dolara, pre svega zahvaljujući svojoj liniji japanki koju je uradila u saradnji sa brazilskim brendom "Grendene", čime je udvostručila zaradu u odnosu na prethodnu godinu.
Na trećem mestu su Anđelina Džoli i Bred Pit, koji su zaradili 50 miliona dolara, uprkos tome što nisu ulagali u veće poslovne poduhvate. Par, koji zajedno ima šestoro dece, najveći deo svog bogatstva u protekloj godini dobili su od filmskih honorara, a Bredu je isplaćeno i dodatnih 7 miliona dolara za reklamnu kampanju za Chanel no.5.

Ovo je pet najbogatijih slavnih parova u 2013:

1. Bijonse i Džej Zi, 95 miliona dolara
2. Žizel Bundšen i Tom Brejdi, 80 miliona dolara
3. Anđelina Džoli i Bred Pit, 50 miliona dolara
4. Ešton Kučer i Mila Kunis, 35 miliona dolara
5. Kanje Vest i Kim Kardašijan, 30 miliona dolara

Izvor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin