Nina Morić imala saobraćajnu nesreću

Nina Morić imala saobraćajnu nesreću

Autor: | 19/09/2013

0

U noći između ponedeljka i utorka poznata hrvatska manekenka Nina Morić i njen suprug Masimilijano Dosi imali su saobraćajnu nesreću kod italijanskog grada Desenzano del Garda, piše corriere della sera.
Luksuzni džip Infinity, koji je vozio Masimilijano, sleteo je s puta i prevrnuo se u krivini. Nakon dolaska policije, italijanski biznismen nije hteo da pristane na alkotest, ali se žalio na bolove u različitim delovima tela.
Nina Morić (37) i njen suprug primljeni su u bolnicu kako bi se isključila mogućnost težih povreda, a ubrzo su i pušteni. Masimilijanu su ostale modrice kao tragovi od udaraca i slomio je nos, a Nina je povredila vrat. Zajedničku fotografiju posle nesreće objavili su na Tviteru, a Nina je komentarisala kako ih je Bog čuvao.
- Nesreća koja se dogodila sinoć s mojim suprugom još više nas je zbližila. Šaljem molitvu ljubavi Bogu koji nas je zaštitio - napisala je Nina.
Par se tokom leta tajno vjenčao u Kambodži. Iako se još nije službeno razvela od Fabricija Korone, manekenka je sama potvrdila da se udala u tajnosti. Najavila je i veliko venčanje s Dosijem u Italiji, čim se okonča njen razvod.
Nina i Dosi u avgustu su posetili Dubrovnik, gde su se u tri sata ujutro prepustili strastima, a nisu marili za fotografe koji su bili oko njih.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin