Britni Spirs: Stariji sin nastupaće sa mnom u Las Vegasu

Britni Spirs: Stariji sin nastupaće sa mnom u Las Vegasu

Autor: | 19/09/2013

0


Britni Spirs tokom boravka i nastupa u Las Vegasu biće pod konstantnim nadzorom svog oca.
Ova 31-godišnja zvezda potpisala je dvogodišnji ugovor kojim se obavezala da će stalno nastupati u Planet Hollywood Resort and Casino u kockarskoj prestonici sveta, a njen otac Džejmi Spirs vodiće računa, uz pomoć nekoliko advokata, o njenim finansijama, kao i drugim aspektima njenog života.
- U ugovoru jasno stoji da, ukoliko nadzora ne bude u nekom trenutku, Ceasars Entartainment, koji ju je angažovao, može odmah da raskine ugovor i otkaže saradnju. Britni će na raspolaganju imati kompletan medicinski tim, a ako joj bude potrebno, tu će biti i njen psihijatar, koji je stalno nastanjen u Los Anđelesu, ali će joj biti na raspolaganju - otkriva izvor blizak pevačici.
Otac lepe Britni tražio je dozvolu da upravlja njenim finansijama nakon što je pevačica hospitalizovana 2008. godine, zbog korišćenja droge i zadržana na psihijatrijskom lečenju.
Inače, kako je otkriveno, tokom 48 nastupa, od kojih će za svaki Britni dobiti po 310.000 dolara, na sceni će joj se pridružiti i stariji sin, Šon Preston, kome je sedam godina, ali ne i godinu dana mlađi Džejden.
- Dok izvodim pesmu iz "Štrumpfova", "Ooh La La", Preston će verovatno izaći na scenu, ali Džejdenu bi to verovatno teško palo - otkrila je Britni, koja je sinove dobila tokom braka sa Kevinom Federlajnom.
Pevačica je otkrila da jedva čeka da krene sa nastupima:
- Obožavam Las Vegas, neverovatna je energija tamo. Izvodiću svoje najveće hitove, ali i nove pesme - te otkrila da je potpuno spremna:
- Nekada vežbam i po pet sati dnevno. Naravno da sam spremna. Spremnija nego ikad.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti