Željko Joksimović: Jovana je drugi deo mene

Željko Joksimović: Jovana je drugi deo mene

Autor: | 18/09/2013

0


Željko Joksimović jedan je od četiri člana žirija šoua „X faktor“, koji će početi da se prikazuje krajem oktobra. Pevač i kantautor otkriva da će biti realan u ocenjivanju kandidata, kao i da bi kao gosta u takmičenju voleo da vidi Rijanu.

Šta vas je privuklo da prihvatite ulogu člana žirija u takmičenju „X faktor“?
- Najgledaniji svetski televizijski pevački šou u svom konceptu ima sopstveni iks-faktor - poštuje talenat pojedinca, mentorski je poduhvat, televizičan je i zabavan. Posle razgovora s čelnim ljudima iz produkcije MBK, koja je odgovorna za projekat, bio sam uveren da će i na ovoj našoj teritoriji imati isti standard kao i u svetu. S obzirom na činjenicu da za članove žirija on zapravo traje pola godine, bilo mi je veoma važno i da sama organizacija bude na nivou ovoliko velikih događaja.

Šta je, prema vašem mišljenju, potrebno da bi neko postao prava zvezda?

- Mnogo faktora - od talenta, preko ogromnog rada, tog ovih dana često pominjanog iks-faktora i manje-više sreće, dobrih okolnosti. Ovoliko veliki televizijski programi, pa samim tim popularni odnosno gledani, na neki način pomažu da se faktor sreće svede na razumnu meru.

Producenti obećavaju karijeru učesnicima. Na koji način ćete vi biti deo toga?
- Svakom vrsnom talentu koji to bude želeo saradnja sa mnom i mojom produkcijom „Minakord“ svakako će biti omogućena. To je ono što mogu lično da uradim, ali pre toga svakako predstoji zajednički rad.

Najavljena su gostovanja mnogih svetskih zvezda. Koga biste voleli da vidite i upoznate?
- Važno je koga žele da vide mladi, učesnici „X faktora“ i buduće zvezde ovog programa, televizijski gledaoci i naša javnost. Naravno, i s kim se dogovore vlasnici licence za ovaj projekat. Lično, izabrao bih Rijanu zbog toga što je moja ćerka obožava. Obećao sam joj, ako se to desi, da će je upoznati. Cenim i sam to što radi Rijana.

S obzirom na to da imate brojne obaveze, koliko će vam biti teško da nađete vremena da se u potpunosti posvetite novom angažmanu?

- Sve je stvar organizacije, pa tako i meseci koje slede i koji zaista obiluju dešavanjima. Ipak, nikada nisam bežao od rada, a višemesečne aktivnosti u cilju televizijskog snimanja dobro su mi poznate iz vremena priprema za Evrosong 2008. u Beogradu.

Da li vidite svoju suprugu u ulozi voditeljke „X faktora“?
- To je zaista pitanje za Jovanu. Ne zaboravite da smo se nas dvoje i upoznali kada smo vodili Evrosong 2008, tokom višemesečnih priprema. Svakako mogu da je vidim u svemu što ima veze s televizijom.

Koliko vam Jovana pomaže i pruža podršku kada je u pitanju vaš posao?
- Jovana je drugi deo mene, uvek tu, kao podrška i savet, alarm za neke stvari. Zaista je privilegija imati takvu osobu pored sebe.

Nastupali ste tokom celog leta. Da li ste imali dovoljno vremena da se odmorite i pripremite za nove poslovne poduhvate?

- Imam utisak da sam na odmoru bio pre godinu dana. Bilo je divno, naravno da uvek može još, ali generalno sam ovog leta imao veliki broj koncerata. A kada živite ovakav život, cenite svaki slobodan trenutak, pa tako i naučite da se odmarate s nogu.

Šta ste ćerki Mini poželeli za ponoletstvo?
- Da bude ono što jeste, veruje sebi i ide uvek samo svojim, pravim putem.

Kako je biti roditelj tinejdžera?
- Posao roditelja je odgovoran bez obzira na godine deteta. To je i najvažniji, čini mi se, posao na svetu - vaspitanje jednog čoveka.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti