Zek Efron: Mlada zvezda u paklu droge

Zek Efron: Mlada zvezda u paklu droge

Autor: | 18/09/2013

0


Mladi glumac Zek Efron proveo je nekoliko meseci na klinici za rehabilitaciju, gde se odvikavao od zavisnosti o kokainu.
Zvezda filma "Parkland", koji je prethodno četiri godine bio u vezi sa koleginicom iz hit filmova "High School Musical", Vanesom Hadžins, a u poslednje vreme povezivan je sa 19-godišnjom glumicom Maikom Monro, navodno se prijavio na rehab pre pet meseci.
Izvor blizak glumcu otkrio je američkim medijima da je Zek izgubio kontrolu nad svojom zavisnošću dok je snimao film Seta Rogena "Neighbors", u aprilu, i nije se nekoliko dana pojavio na setu.
- Svi su znali da se bori sa kokainom - otkrio je izvor, a predstavnik za medije poznatog glumca nije želeo da komentariše ove navode.
Drugi izvor otkrio je da se 25-godišnji glumac sada oseća sjajno, da je čist i trezan.
- Zaista vodi računa o sebi i to se vidi - zaključio je izvor i dodao:
- On je zdrav, srećan i ne pije. Potpuno se fokusirao na posao.
Zek se nedavno pojavio na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, gde je promovisao novu dramu, o atentatu na Džona F. Kenedija, a tada je otkrio da oseća da njegova karijera ide u potpuno novom pravcu.
- Neverovatno je iskustvo to za mene. Osećam se veoma zrelo i svem i je zanimljivo. Potpuno se drugačije snimao ovaj film od svih mojih prethodnih i zaista sam blagosloven što sam mogao da budem deo toga - zaključio je Efron.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin