Elizabet Harli i Šejn Varn: Raskid veridbe zbog bivše supruge

Elizabet Harli i Šejn Varn: Raskid veridbe zbog bivše supruge

Autor: | 18/09/2013

0


Liz Harli i Šejn Varn raskinuli su zbog njegove bivše supruge.
Lepa 48-godišnja glumica i model raskinula je dvogodišnju veridbu, jer je sumnjala u to da između legende kriketa i njegove bivše supruge Simon Kalahan još uvek postoji nešto.
- Liz je saznala da je Šejn često svraćao u Simoninu kuću. Ubeđena je da među njima ima mnogo više od prijateljstva.
Desetogodišnji brak australijske zvezde sa Simon - majkom njegovo troje dece, Bruk, Samer i Džeksona - okončan je 2005. godine, zbog optužbi da je Šejn bio u vezi sa 25-godišnjom studentkinjom, ali se par dve godine kasnije pomirio. Međutim, 2010. godine Šejn je potvrdio da više nije sa Simon, kada je viđen sa Liz kako izlazi iz jednog londonskog restorana, koju je godinu dana kasnije i zaprosio.
- Prijatelji su oduvek znali da je Liz samo prolazna avantura i da će se Šejn kad-tad vratiti Simon i deci. U poslednjih nekoliko meseci veoma su se zbližili ponovo.
Šejn živi sa Liz u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali svako malo odlazi do Australije, kako bi proveo vreme sa ženom i decom.
- Uprkos svemu, on je u njihovom domu u Melburnu uvek bio dobrodošao. Kako su deca starija, sve im je više potreban otac. Liz više nije mogla da podnese to što su Šejn i Simon još uvek najbolji prijatelji. A on nikada nije krio od nje da će uvek voleti Simon i da će ona biti važan deo njegovog života - zaključio je izvor.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti