Liam Hemsvort: Već pronašao novu devojku?

Liam Hemsvort: Već pronašao novu devojku?

Autor: | 18/09/2013

0


Liam Hemsvort uhvaćen je u flertu sa meksičkom glumicom i pevačicom, Eizom Gonzales u nedelju uveče.
Glumac iz "Igre gladi", koji je potvrdio da je raskinuo dugogodišnju veridbu sa Majli Sajrus, nije gubio vreme, već je brže-bolje rešio da proslavi svoj status samca flertujući sa zgodnom 23-godišnjakinjom.
Zgodni 23-godišnji glumac napustio je klub, u koji je došao sa prijateljima, ruku pod ruku sa Eizom.
- Nisu sklanjali pogled jedno sa drugog. Bili su sa grupom ljudi, a onda su proveli nekoliko minuta na VIP DJ stejdžu. A potom su otišli u VIP bungalov u blizini bazena, kako bi uživali u privatnosti. Pili su i pričali, a potom su otišli oko 2 sata ujutro - zajedno - priča izvor koji se zatekao na licu mesta.
Liam se verio sa Majli (20) u maju 2012. godine, nakon što su se upoznali 2010. na snimanju filma "The Last Song", ali njihova veza bila je veoma turbulentna poslednje godine.
Australijski zavodnik bio je optužen za preljubu sa zvezdom "Mad Men", Dženuari Džouns na žurki pre dodele Oskara u februaru, a potom je i Majli izazvala skandal kojim je posramila verenika, na prošlomesečnoj dodeli MTV VMA.
Par je poslednji put viđen zajedno početkom avgusta na premijeri Liamovog filma "Paranoia", u Los Anđelesu, a pre toga nisu uslikani zajedno od februara. Kraj njihove romanse bio je samo pitanje dana, da bi potvrda i konačno stigla u ponedeljak.


Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još