Dragutin Topić: Supruzi sam najveća podrška u ovim teškim trenucima

Dragutin Topić: Supruzi sam najveća podrška u ovim teškim trenucima

Autor: | 18/09/2013

0


Naša proslavljena atletičarka Biljana Topić je zbog komplikacija u trudnoći morala da ode na bolničko zbrinjavanje. Iako se donedavno odlično osećala, zgodna tridesetpetogodišnjakinja ističe da je zbog preterane bebine želje da izađe napolje morala da ode u bolnicu kako bi bila pod nadzorom lekara. Njen suprug, državni rekorder u skoku uvis Dragutin Topić, sa kojim uspešna sportistkinja ima osmogodišnju kćerku Angelinu, ističe da je njegova lepša polovina u situaciji koja se zadesila veoma hrabra i da on duboko veruje da će iz cele priče izaći kao pobednik.
- Ne bih želeo preterano da pričam na tu temu. Daće Bog da sve prođe u najboljem redu. Moja supruga Biljana trebalo je da se porodi u oktobru, ali očigledno je da beba želi da na svet dođe ranije. Sve je moguće, čak i ove nedelje da se porodi. Zbog novonastale situacije Biljana je smešena u bolnicu, jer je jako važno da beba uđe u trideset šestu nedelju. Za sada je sve u redu. Moja supruga se dobro drži, raspoložena je i moram da priznam da svi u porodici pozitivno razmišljamo i nismo se uspaničili. Ja sam sve vreme uz moju dragu i pružam joj maksimalnu podršku - iskreno za magazin „Hello!“ kaže Dragutin.
Bračni par Topić nije želeo da sazna pol deteta jer hoće da im to bude iznenađenje. Zbog takve odluke najviše je negodovala njihova kćerka Angelina, koja jedva čeka da sazna da li će dobiti brata ili sestru. Iako se situacija u međuvremenu iskomplikovala, Topići su uvereni da će sve proteći u najboljem redu.
Četrdesetdvogodišnji sportista svakodnevno posećuje suprugu i brine o kćerki, ali ne zanemaruje svoje poslovne obaveze. Uskoro otvara sportski centar na Košutnjaku u nameri da deci pruži adekvatnu edukaciju i kroz praktične veštine usmeri ih na bavljenje sportom.
- Za desetak dana, ako sve bude u redu, planiramo da svečano otvorimo naš sportski centar. Moj partner i ja našli smo idealnu lokaciju u Beogradu, samo još da se sve druge kockice slože i naša škola nesmetano može da počne sa radom. Naš sportski centar nosiće naziv „Top Džamb“, u okviru koga ću na jedinstven način raditi sa mališanima. Moj cilj je da im kroz igru približim sport i da klinci što više vremena provedu napolju, dok ćemo u sali vežbati samo po lošim vremenskim uslovima - govori Dragutin kome je trenutno najvažnije da njegova supruga Biljana bude dobro i na svet donese zdravo dete, a dok ona nije kod kuće, bivši atletičar se trudi da njihovoj mezimici sve bude potaman.
- Od kada je Biljana u bolnici, ja sam sada i mama i tata. Angelina je krenula u školu i raduje se zbog toga. Samo da sve bude kako treba, ništa nam neće biti teško - sa osmehom zaključuje Dragutin Topić.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin