Rijana: Ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom

Rijana: Ponovo u ljubavi sa bivšim dečkom

Autor: | 17/09/2013

0


Rijana je navodno ponovo u vezi sa svojim bivšim dečkom Dadlijem O' Šonesijem.
Pevačica hita 'Diamonds', koja je ranije više puta obnavljala vezu sa Krisom Braunom i Drejkom, sada se pomirila sa britanskim modelom, sa kojom se u romansu upustila tokom snimanja spota za "We Found Love", 2011. godine.
- Dok su bili zajedno, stvarno su se svideli jedno drugom i dobro su se provodili i funkcionisali kao par. Razišli su se u prijateljskim odnosima, jer više nisu mogli da usklade poslovne obaveze i rasporede - ispričao je izvor blizak pevačici.
- Bilo im je lako da obnove romansu i nastave tamo gde su stali. Ne traže ni jedno ni drugo trenutno ozbiljnu vezu, ali među njima postoji jaka hemija, tako da se ne zna u šta može odnos da im se razvije.
Lepa 25-godišnja zvezda otkrila je da obožava akcenat 23-godišnjeg bivšeg boksera i uvek je bila slaba na njega, čak i kada su bili razdvojeni.
- Klecaju joj kolena kada ga vidi. O njemu ima da kaže samo lepe stvari. Nikada nije rekla da je njihova veza definitivno gotova - otkriva dalje izvor.
Dadli je takođe lud za R'n'B superstarom i jedva čeka da se sledeći put vide.
- On je presrećan što su ponovo zajedno. Veoma su se svideli jedno drugom i nikada nisu rekli ni jednu ružnu reč za bivšeg partnera. Iako je Rijana imala veoma burne raskide, ovaj nije bio takav i ostali su u najlepšim uspomenama jedno drugom, zato su se lako rešili da podgreju stare strasti - zaključuje izvor.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin