Majli Sajrus i Lijam Hemsvort: Veza na pauzi

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort: Veza na pauzi

Autor: | 16/09/2013

0

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort odlučili su da naprave pauzu u svojoj vezi. Sumnje u to da pevačica i australijski glumac više nisu zajedno pojavile su se tokom proteklog vikenda, kada je Majli prestala da prati svog verenika na Tviteru, a sada su njihovi prijatelji to i potvrdili.
- Za sada su raskinuli. Majli voli Lijama, ali je njihova veza veoma burna i oboje su iscrpljeni zbog toga. Njihov odnos je komplikovan. Venčanje je odloženo do daljnjeg. Još uvek ga nisu potpuno otkazali, ali situacija nije obećavajuća - rekao je izvor blizak paru za "Radar Online".
Drugi izvor otkrio je da Lijam ne može da podnese Majlin novi imidž i njeno kontroverzno ponašanje u poslednje vreme.
- Lijamu je zaista stalo za Majli, ali njen izazovni novi izgled i provokativan stav nisu nešto što mu se dopada. Njen nastup na dodeli MTV Video nagrada ga je užasnuo i osećao se posramljeno. Ništa što je uradila na sceni njemu nije bilo privlačno.
Kako kaže izvor, glumac smatra da njeno ponašanje šteti njegovoj karijeri.
- Lijam je ozbiljan glumac sa karijerom u razvoju, dok se Majli pretvorila u predmet ismevanja - kaže izvor.
Glasine o problemima u vezi prate ovaj par još od februara, kada je Lijam navodno prevario svoju verenicu sa glumicom Dženuari Džons. Od tada su njih dvoje retko viđeni u javnosti zajedno.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti