Gordana Bjelica: Između mene i Teodore nema tajni

Gordana Bjelica: Između mene i Teodore nema tajni

Autor: | 15/09/2013

0


Poznatoj glumici Gordani Bjelici, koja je popularnost stekla ulogom sekretarice Bebe u seriji „Srećni ljudi“, poslednjih meseci u životu cvetaju ruže. Posle učešća u rijaliti-programu „Farma 4“ interesovanje za ovu umetnicu u glumačkom svetu poraslo je pa je ova zgodna pedesettrogodišnjakinja celo leto radila. Pored poslovnih zadovoljstava, Bjelica priznaje da je emotivno veoma ispunjena. Naime, ona se nedavno pomirila sa bivšim partnerom, sa kojim je u vezi provela godinu dana, a od koga je starija osamnaest godina. Sa njim je nedavno započela zajednički život u stanu u centru Beograda.
- Istina je da sam obnovila vezu sa bivšim partnerom. Veoma sam otvorena za medije, ali ne i za kritike onih koji su skloni da aminuju vezu sedamdesetogodišnjaka i devojke od dvadeset godina, dok im je slična situacija kada je žene starija od partnera nedopustiva. Nikada mi materijalne vrednosti nisu bile primarne, uvek sam cenila romantiku i dobru energiju. Mislim da je nedostatak tih stvari glavni problem današnjih veza. Mlađe devojke, čast izuzecima, interesuju novac i slava, zbog čega mlađi muškarci u potrazi za iskrenim emocijama i suštinom ljubavi započinju vezu sa zrelijim ženama. Ime svog patnera ne mogu da otkrijem, ali ne zato što ja to ne želim, nego bi mi on to zamerio. On ne može da veruje da ja imam snage da u istom danu obavim nekoliko snimanja, da se slikam za novine i ujedno konstantno razgovaram preko telefonom. Moj partner nije iz „našeg“ sveta javnosti. U šali voli da kaže: „Više volim vic nego VIP“. Njegov život je od jutra do mraka organizovan, a moj je pravi „džumbus“ - šaljivo na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Bjelica. Glumica napominje da joj je za sve što radi potrebna podrška osamnaestogodišnje kćerke Teodore, koja trenutno zbog posla modela boravi u inostranstvu.
- Iako sam bila samohrana majka, porodica mi je uvek bila na prvom mestu. Uvek sam žudela za tom vrstom bliskosti i sa kćerkom sam insistirala na otvorenom i iskrenom odnosu. Između nas dve ne postoje tajne, a i dan-danas nema stvari o kojoj ne pričamo. Tako je bilo i ovog puta. Nikoga u životu ne bih stavila ispred moje Teodore. Ona mi je na prvom mestu i nikada ništa ne bih uradila što bi nju povredilo. Jako mi je važno njeno mišljenje vezano za sve moje odluke, kao i da se složi sa njima - iskreno govori glumica koja je gotovo celo leto provela u Beogradu, a uskoro se sa partnerom sprema da ode na kratak odmor.
- Nikada nisam volela gužvu, a poslednjih godina, kad god u julu ili avgustu odem na bilo koje letovanje, čini mi se da je ceo Beograd oko mene. Tu nema odmora. Trebalo je pre mesec dana da „skoknem“ do Istre, ali se to izjalovilo. Inače, više mi ne prijaju odmori koji traju deset ili, ne daj bože, petnaest dana. Tri ili četiri dana su mi sasvim dovoljna da napunim baterije. Uskoro idem na kraći odmor, a da li će to biti neki salaš ili more, još nisam odlučila - završava Gordana Bjelica.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti