Šeril Krou: Lens Armstrong mi sada ništa ne znači

Šeril Krou: Lens Armstrong mi sada ništa ne znači

Autor: | 13/09/2013

0


Šeril Krou (51) izjavila je da je njena veza sa biciklistom Lensom Armstrongom, za koga je bila verena, sada samo deo prošlosti. Sportista, koji je morao da se odrekne svojih zlatnih medalja, uključujući i onu sa Olimpijskih igara nakon što je priznao da je koristio doping, bio je u vezi sa kantri pevačicom od 2003. godine, a raskinuli su početkom 2006, samo nekoliko meseci pošto su objavili da su vereni. Šeril je u razgovoru za CNN rekla da joj ta veza sada ništa ne znači.
- To trenutno ima veoma mali značaj u mom životu, zapravo - nikakav. Posmatrala sam to kao što su i svi drugi to posmatrali. Gledala sam deo njegovog prvog intervjua sa Oprom Vinfri i toliko sam se udaljila od toga da sam se verovatno osećala kao bilo ko drugi. Nisam ga videla godinama. Čini se kao ceom život, iskreno - izjavila je pevačica koja ima dva usvojena sina, šestogodišnjeg Vajata i trogodišnjeg Levija.
- Čitala sam negde da smo Dženifer Aniston i ja ostavljane više puta nego bilo ko drugi, ali to nije istina. Ne želim da javnost konzumira moj privatni život. Ali, da budem iskrena, ja preuzimam krivicu za neke raskide. Teško je izlaziti sa ženom koja je jaka, koja ima svoj posao i koja je dota toga uradila.
Šeril je rekla i da nije zabrinuta što trenutno nema dečka, i veruje da tek treba da upozna onog pravog.
- Volela bih da se udam. Ne živim baš onakav život kakav sam mislila da ću živeti. Moji roditelji su i dalje u braku i veoma su blisku, imaju divan odnos, tako da imam dobar primer toga kako veza treba da izgleda. Vodila sam život prave rok zvezde i dosta vremena sam provela na putu. Volim svoj posao. Imala sam nekoliko veoma uzbudljivih romansi - priznala je pevačica, koja se godinama borila sa rakom dojke.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin