Eva Hercigova: Bila sam nepodnošljiva na početku karijere

Eva Hercigova: Bila sam nepodnošljiva na početku karijere

Autor: | 13/09/2013

0

Eva Hercigova priznala je da je bila veoma teška za saradnju na početku svoje karijere. Četrdesetogodišnja manekenka kaže da je iritirala sve oko sebe i da je imala napade besa na snimanjima tokom devedesetih. Ali, ona insistira da je sve to bila posledica umora.
- Bila sam nepodnošljiva u jednom trenutku i verovatno teška za saradnju, ali sve je to bilo zbog iscrpljenosti jer sam pokušavala da postignem previše stvari odjednom. Konstantno sam išla od jednog aviona do drugog, od revije do snimanja u različitim vremenskim zonama. Bila sam iritantna i imala sam napade besa - rekla je lepa Čehinja za magazin "Marie Claire".
- Bila sam van sebe, da, ali nikada nisam skrenula sa puta i koristila narkotike. Moje obrazovanje mi je dalo snažnu volju da se oduprem iskušenjima poput droge. Ona učini da se osećaš kao osoba kakva želiš da budeš, ali to je samo iluzija.
Legendarni supermodel otkrila je da se tajna sreće u njenoj dugogodišnjoj vezi sa Gregorijem Marsiažom krije u tome što se trude da osveže svoju vezu.
- Tako duga veza je prilično retka u našem poslu, jer to nije dar. Morate konstantno da radite na njoj, kao u bašti. Morate dosta da komunicirate, da pronađete vremena jedno za drugo, za ljubav i romantiku, da cenite način na koji se stvari razvijaju - kaže Eva, koja ima troje sinova, šestogodišnjeg Džordža, dvogodišnjeg Filipa i petomesečnog Edvarda.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti